Двама смелчаци се изкъпаха в Синия вир в Стара планина при -4°C

2
Мъжете разказаха за ползите от моржуването
Мъжете разказаха за ползите от моржуването Видео: PressTV

Мъжете разказаха за ползите от моржуването

Двама мъже - казанлъчанин и варненец, скочиха в Синия вир в резервата „Лешница“ в Стара планина рано тази сутрин при температура минус 4 градуса и се забавляваха в ледените му води, предава PressTV. Смелчаците разпространиха видео от мразовития си подвиг и разказаха за ползите от моржуването.

Ники Дамянов е от Града на розите, а Калоян Кунчев е от морската ни столица, но вече 10 години ги събира манията им по екстремното къпане на открито при минусови градуси.

След необичайната неделна баня в 7:30 ч. във вира сървайвърите се качиха на 1 200 метра горе в Балкана над казанлъшкото село Ясеново, където показаха как се каляват с масажи със сняг и снежни ангели.

Ники Дамянов, който е автор и водещ на предаването „Ларго мюзик“ на 89,3 FM и популярен диджей споделя, че не студът е проблем, а заледеното място около вира. Той твърди, че този непопулярен у нас начин за укрепване на тялото е не само здраве, а „много повече здраве“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Браво, момчета!
    Мога само да кажа едно огромно "Браво" на момчетата. Това е начинът духът и тялото да са здрави, дано повече има такива луди глави.
  • 4
    1
    Представям си...
    Как орехчетата са се качили до сливиците! Да са живи и здрави момчетата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари