Двама служители на СОБТ са арестувани заради искан откуп за краден джип „Мерцедес“

1
Арестуваният е бил и зам-шеф на СОБТ и е водил акцията на баретите в Лясковец, където загина баретата Емил Шарков
Арестуваният е бил и зам-шеф на СОБТ и е водил акцията на баретите в Лясковец, където загина баретата Емил Шарков

Двама служители на СОБТ са арестувани заради искан откуп за краден автомобил - джип „Мерцедес“, съобщи първи сайта Фрогнюз.

АФЕРА разкри, че това е началник сектор на баретите, бивш заместник началник на СОБТ, когото Георги Гайков – шефът на СОБТ е готвел всеки момент отново да сложи като свой заместник.

Арестуваният е бил и зам-шеф на СОБТ и е водил акцията на баретите в Лясковец, където загина баретата Емил Шарков. Арестуваният е човек на Георги Гайков и на бившия главен секретар на МВР Светлозар Лазаров – Гелосаното.

В момента Гелосаното и Гайков се чудят как да спрат публикации за ареста, за да не се разчувало. Също така МВР и прокуратурата мълчат за случая и го крият, въпреки че в момента пропагандно са събрани на съвещание на МВР, където са естествено и Цацаров, и Гешев, като притурки, за да блябосват какви „успехи“ творят за тоя, дето духа.

Алестът е станал снощи. Откупът, който се взимал за такъв луксозен автомобил варирал между 5000 и 10 000 лева., а висшия началник в СОБТ е взел откупа, работейки за ОПГ-то.

От години в редица публикации АФЕРА вади на показ нефелността и аферите около Георги Гайков и СОБТ, но никой не смее да го мръдне, тъй като е очевидно достатъчно послушен да изпълнява безумията на властта. Във всяка нормална държава след този пореден скандал, Гайков моментално трябва да бъде изритан от СОБТ!

След като „неправилни“ медии огласиха скандала, МВР бе принудена да признае за ареста, и щели да правят проверка на СОБТ. Ало, измисленяци, години наред АФЕРА пише в прав текст какво прави Гайков и компания – на минутата трябваше да е изхвърлен, а не сега да правите проверки, за да му замажете пак посрания задник!

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари