Двама русенци с БМВ тръгнали на "лов за нафта" край Дунав мост

1
Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркуч
Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркуч Снимка: Архив

Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркуч

Двама са заловени от полицията, след като водач е сигнализирал, че се опитват да му откраднат гориво от товарния автомобил 

На 10 април в 23:55 часа, чрез ЕЕН 112 , водач на товарен автомобил е сигнализирал във Второ РУ за забелязани от него две лица, които са направили опит да откраднат дизелово гориво от резервоара на превозното средство с марка „Волво“, който бил паркирал в близост до фирма на територията на безмитната зона в Русе. В района веднага са изпратени служители на групата за охрана на обществения ред от Второ РУ, които са установили лек автомобил БМВ в локално пътно платно на булевард "Тутракан", след кръговото кръстовище с улица "Индустриален парк" в посока гр. Мартен.

В колата са пътували двама мъже, русенци - водач на 26 години и пътник на 44 г., като полицаите са открили при извършена проверка, че в багажното отделение на автомобила те превозвали 9 празни пластмасови туби с различна вместимост, както и маркуч.

Изяснено било още, че автомобилът БМВ се е движел с регистрационни табели, издадени за МПС с марка „Форд“, които са били поставени върху други регистрационни табели с русенска регистрация, с които колата е регистрирана на името на жена. Случаят е документиран по съответния ред, започнато е и бързо производство.

Работата по изясняването на престъпната дейност продължава от служители на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Prostashtina
    Ами не им е мястото на товарните автомобили там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари