Двама нови съдии встъпиха в длъжност в Административен съд - Русе

3
Съдия Галена Чешмеджиева – Дякова и съдия Елица Димитрова са назначени от 28 ноември 2022
Съдия Галена Чешмеджиева – Дякова и съдия Елица Димитрова са назначени от 28 ноември 2022

Съдия Галена Чешмеджиева – Дякова и съдия Елица Димитрова са назначени от 28 ноември 2022

На официална церемония днес, 28.11.2022 г., във Върховния административен съд съдиите Галена Чешмеджиева – Дякова и Елица Димитрова встъпиха официално в длъжност „съдия“ в Административен съд - Русе, съобщиха от там.

Назначаването на съдиите е в изпълнение на Решение по Протокол № 42/08.11.2022 г. на Съдийската колегия на ВСС, след класиране от проведен конкурс за заемане на незаети щатни бройки в административните съдилища.

Съдия Галена Чешмеджиева – Дякова бе командирована в Административен съдРусе в периода 19.10.2020 г. – 14.02.2022 г. Магистратът има близо 21 г. юридически стаж, а като съдия в Районен съд – Русе е била професионално ангажирана с наказателни и административнонаказателни дела. От 2014 г. до 2019 г. е била административен ръководител – председател на Районен съд – Бяла. През юли 2020 г. с решение на Съдийската колегия на ВСС е повишена в ранг „съдия във ВКС и ВАС“.

Съдия Елица Димитрова е командирована в Административен съдРусе от 27.12.2018 г. до настоящия момент. Има над 23 г. юридически стаж, а в Районен съд – Русе е правораздавала по наказателни и административнонаказателни дела. През 2016 г. с решение на Съдийската колегия на ВСС е повишена в ранг „съдия във ВКС и ВАС“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    12
    Проста работа
    Много е лесно да се види. Прави се справка кой ходи в събота и неделя от окръжните прокурори на работа и защо. Кой от години практикува тая дейност. То не бяха дознателки не бяха помощнички то чудо . На пет дела на кръст беше стигнал до дисциплинарно аха аха че добре че го покри шефа
  • 7
    11
    Пръмов
    Кой е казал,че се срещат в прокуратурата?Изпраща аптекарката на работа и....А и тази си е повярвала много.Смята,че е повече дори от шефката си.Абе русо гладно няма.😀
  • 5
    10
    Русенец
    Тая мърша Галенчето не заслужава и чистачка да е мръсна курва да умре дано
  • 11
    9
    ееее прекалявате
    Чак не ми се вярва прокурора Градев да ходи събота на работа......Виж ако е Маринов може
  • 16
    8
    Пръмов
    Всичко в оная голяма сграда е прогнило.Всички там са се окопали.Всички с връзки.Всеки прокурор или съдия с любовница.В окръжна прокуратура един ходи да чука през обедната почивка на Църковна независимост в кооперацията с двата входа.Друг с една слабичка и изрусена деловодителка почти всяка събота ходи също да се чукат.Абе пълен разврат.Всички вече го знаят това.Но не им пука.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари