Двама мъже нападнаха и преследваха русенец с автомобили

1
Мъжът бил нападнат от братята на бившата му съпруга
Мъжът бил нападнат от братята на бившата му съпруга Снимка: Dunavmost

Мъжът бил нападнат от братята на бившата му съпруга

Бързо производство е образувано срещу двама мъже на 50 и 54 г., след сигнал за извършено от тях нападение на русенец и преследване с автомобили.

За случая е съобщил потърпевшият, който е заявил, че на 28 септември около 11:45 часа е бил нападнат от двамата мъже, братя на бившата му съпруга. Мъжът разказал, че първо му отправили псувни, обиди и заплахи, след което нанесли удари по автомобила му, паркиран пред офис на куриерска фирма в квартал "Чародейка" в град Русе.

Той силно се изплашил от поведението на двамата, качил се в колата си и потеглил в посока квартал "Дружба", а те го последвали с техните коли. На кръстовището на печатни платки единият му сякъл пътя с автомобила си отпред, а другата кола отзад, но потърпевшия успял да избегне сблъсък и се измъкнал. Насочил се към улица "Зорница", от там към кооперативния пазар и двама продължили да го следват, като на жп рампата преследването приключило. След това той отишъл да сигнализира в полицията.

Сигналът е документиран, лицата посочени в сигнала са установени и срещу тях е започнато бързо производство за престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК, което предвижда лишаване от свобода до 10 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    do rusenec
    Ne e to4no taka. Seki da gleda ne moje. Toi da ne e iskal ne6tata taka da stavat. Ne moje nazad da vra6ta sega.
  • 4
    1
    Русенец
    Сигурно се е правил на голям мъж пред жена си и когато са дошли братята и "Олеле майко"...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари