Двама души загинаха след катастрофа с училищен автобус във Великобритания

1
Две деца са постъпили в болница със сериозни наранявания
Две деца са постъпили в болница със сериозни наранявания

Две деца са постъпили в болница със сериозни наранявания

В Англия 14-годишно момиче и шофьор на училищен автобус загинаха, след като превозното средство с общо 54 души се преобърна на магистрала в Мърсисайд, съобщиха от полицията, предаде БНР.

Властите обявиха информация за трагичен инцидент след като автобус, превозващ ученици от мъжката гимназия Calday Grange и гимназията за момичета West Kirby, се преобърна. Повечето от 54-те пътници в автобуса са получили медицинска помощ на мястото на инцидента близо до Хутън по Магистрала номер 53.

Две деца са постъпили в болница със сериозни наранявания, останалите са били откарани в различни болници наоколо за допълнителни прегледи. 39 от учениците по-късно са били изписани. Няколко автобуса от двете училища са пътували в конвой по магистралата по време на инцидента. Пожарникари са помогнали за изваждането на децата от преобърналия се автобус. Магистралата е затворена и в двете посоки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари