Двама души са загинали при извънредната ситуация на Кримския мост

1
Родителите на момиче са загинали, а дъщеря им е била ранена
Родителите на момиче са загинали, а дъщеря им е била ранена Снимка: Twitter / Архив

Родителите на момиче са загинали, а дъщеря им е била ранена

"Родителите на момиче са загинали, а дъщеря им е била ранена при извънредната ситуация на Кримския мост рано тази сутрин", заяви губернаторът на руската Белгородска област, цитиран от Ройтерс.

"Момичето е ранено. Най-неприятното е, че родителите ѝ, баща и майка ѝ, са загинали", се казва в съобщение на Гладков в "Телеграм".

Гладков поясни, че автомобилът, с който се е придвижвало семейството, е с регистрационни номера на Белгородска област и че той се опитва да се свърже с роднини на пострадалото момиче. На момичето се оказва лекарска помощ, като нараняванията ѝ са средно тежки.

"Бих искал да изразя най-искрените съболезнования на всички нас, въпреки че разбирам, че никакви думи не могат да намалят болката от загубата", се казва още в съобщението на Вячеслав Гладков.

Смъртта на двамата родители бе потвърдена от здравните власти на руския Краснодарски край.

Опорите на Кримския мост са непокътнати, има щети по пътното платно

Министерството на транспорта на Руската федерация отрече информацията за повреди по опорите на Кримския мост. Според ведомството към настоящия момент са установени щети единствено по пътното платно, съобщава вестник "Коммерсант“.

По-рано ръководителят на Крим Сергей Аксьонов уточни, че движението по моста е спряно поради авария в района на 145-та опора от Краснодарския край. Руските власти все още не съобщават причината за инцидента, описвайки го като "извънредно положение“.

"Самите стълбови конструкции са на своите опори. Министерството на транспорта не потвърди информацията, която по-рано се появи в медиите за щетите на стълбовете“, поясниха от министерството в официалния си канал в Telegram. Огледът на мястото на произшествието продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари