Двама души са загинали и 20 са ранени в катастрофи само за ден

1
Тежките пътни инциденти са 15
Тежките пътни инциденти са 15

Тежките пътни инциденти са 15

Двама души са загинали, а 20 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР.

Тежките пътни инциденти са 15.

Според статистиката на министерството от началото на тази година 519 души са загубили живота си на пътя. 9050 са били ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Любопитно е
    Трябва да се публикува статистика колко от тежките проишествия са станали по какви причини. И ще настъпи изненада. С части от процента заради превишена скорост. Вероятно процент, два след употреба на алкохол. Над 95% поради "несъобразена скорост". Така и никой не ми даде дефиниция колко е несъобразената скорост. Не се хваля, но два пъти съм осъждал ПП-КАТ Русе за несъобразена скорост.
  • -1
    1
    Читател
    Войната по пътищата в държавата ни,никога не е спирала.Единствен фактор по време на движение, си остава двуногото зад волана.Преди няколко деситилетия,аз се сдобих със свидетелство за управление на МПС,след шест месечно предказармено обучение.Всичко което ми беше преподадено,влезе дълбоко във всички гънки на сивото вещество.Днес,ти на мен,аз на теб,дори и малограмотни се сдобиват с документа.Пътувам често за В.Търново.Хауса по шосето до там е пълен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари