Два смерча се завихриха в Източна България

2

Към този момент (14:00 часа) над Източна и Южна България се образуваха силни гръмотевични бури, като една от тях формира и смерч

На снимките, предоставени на Meteo Balkans, виждаме смерч в района на град Девня и в село Слънчево, Варненска област. Към момента не се съобщава за нанесени материални щети.

Близо до Сливен и Ямбол пък се образува гръмотевична буря, която може да причини локални наводнения и да нанесе материални щети. Според данните от радарите, валежите от нея са с интензивност до 40-50 л/кв.м.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Даниела иванова
    От къде мога да закупя гръмоотвод и кой да го монтира.ако е много скъп може ли на рассрочено плащане
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари