Два малки самолета се сблъскаха в САЩ

2
Трима души са загинали
Трима души са загинали Снимка: iStock

Това съобщиха от шерифската служба на окръг Боулдър

Трима души загинаха след сблъсък на два малки самолета във въздуха в Колорадо. Инцидентът се е случил в събота, съобщиха американските власти, предава БГНЕС.

Много граждани свидетелстваха, че са видели два самолета да се сблъскват над окръг Боулдър малко преди 9:00 ч. сутринта местно време. Това съобщиха от шерифската служба на окръг Боулдър, щата Колорадо.

В сблъсъка са участвали едномоторен самолет "Cessna 172" и самолет "Sonex Xenos", вид мотопланер, съобщиха от Националния съвет за безопасност на транспорта. От офиса на шерифа заявиха, че на борда на единия самолет е имало двама души, които са открити мъртви на мястото на инцидента. Не е известно колко души е имало във втория самолет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари