"Дунав" започна зимната си подготовка

3
Кои са новите лица?
Кои са новите лица? Снимка: Facebook

Кои са новите лица?

Дунав започна зимната си подготовка за пролетния полусезон. Стартът ще бъде даден от 14:00 на стадион "Дунав", като тренировката ще бъде открита за феновете на отбора. За целта ще бъде отворен входът на стадиона откъм ул. "Чипровци".

Драконите стартираха с общо 23-ма футболисти, като към отбора предстои да се присъедини утре и Мирослав Будинов.

На заниманието днес присъстваха вратарите Дамян Дамянов, Даниел Николов, Християн Шопов, както и полевите футболисти Димитър Тодоров, Георги Вълчев, Стоян Предев, Джан Хасан, Георги Иванов, Никола Колев, Йерун Луму, Луис Пахама, Кристиян Господинов, Денислав Минчев, Симеон Вешев, Олег Димитров, Радослав Апостолов, Станислав Нечипоренко, Димитър Законов, Александър Ганчев, Илиян Петров, Радослав Великов и Никола Тотев, съобщават от клуба.

Новите лица при русенци са анонсираните преди зимната пауза Станислав Нечипоренко и Димитър Законов, както и холандеца Йерун Луму, Луис Пахама, Александър Ганчев и Илиян Петров, като последните ще минат пробен период преди да стане ясно дали ще подпишат с Дунав.

Йерун Луму играе като крило и е на 28 години. В кариерата си е бил част от младежкия национален отбор на Холандия до 18 години. Играл е за Вилем II, Хееренвеен, Дордрехт и други. Той има опит и с българския футбол, като през сезон 2014/2015 защитава цветовете на Лудогорец Разград. Към тренировките на русенци се присъединява и нападател от Франция. Това е Луис Пахама, който за последно е бил част от втория отбор на френския Монако. Александър Ганчев е на 22 години и е бил част от академията на Лудогорец и втория отбор на разградчани. Има мачове и за юношеския национален отбор на България. Илиян Петров за последно е играл в Германия.

В отбора има и някои промени в посока напуснали футболисти. Както съобщихме преди зимата, с Дунав няма да продължат Иван Колев, Раел Лолала и Калин Геогиев. Към тях се добавя и раздялата по взаимно съгласие с Илия Миланов. На всички тях благодарим за хубавите мигове заедно и им пожелаваме успех по-нататък в кариерата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Кико
    Прости, долни и невежи идиоти, не пишете тук приматските си мнения, ако въобще могат простотиите ви да се нарекат така! То бива злоба и простащина, но то вашето надминава всякакви граници на простотията и ненавистта.
  • 0
    3
    Густав Адолф до 1
    Опашкарите в Първа лига изкарват с до милион бюджет. Дунав вероятно не струва повече от 200-300 хиляди на общината, имайки предвид, че зад клуба има и спонсори, които осигуряват част от бюджета. Кое те притеснява, тесногръдо мрънкало такова?
  • -1
    2
    русенец
    От информацията не става ясно за какво се подготвят? Пък и за къФ кур им е да се готвят, и подготвени ще ги бият.
  • 1
    1
    Василенчето
    Попитайте кметът, колко лева изплаща годишно Община Русе към ФК Дунав Русе, и каква е възвращаемостта на инвестицията. Или някой хвърля парите на данъкоплатеца в Русе, на вятъра. Питайте бе Хора. Къде отиват Вашите данъци? Ами в джобчетата на мафиотите с белите якички. Кой от Вас би си хвърлял заплатата на улицата, каквото е и представянето на Фк-то, а именно улично-махленски футбол.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари