Дунав прегази "Бистришките тигри" в Русе

2
Драконите се наложиха с категоричното 3:0
Драконите се наложиха с категоричното 3:0 Снимка: LAP.bg

Дунав (Русе) победи без затруднения Витоша (Бистрица) в двубой от 14-ия кръг на Първа лига.

Домакините се наложиха с категоричното 3:0, като отбелязаха всичките си попадения още преди да е изминал половин час в срещата.

Точни за победителите бяха Ахмедов и Ковачев, като първият се разписа на два пъти в сблъсъка.

И четирите победи на "драконите" до момента са постигнати в Русе. Те прибавиха нови три точки в актива си и вече се намират пред днешния си опонент в класирането - на 10-ата позиция.

Първото полувреме премина под тоталната доминация на домакините, които отбелязаха цели три попадения до 25-ата минута.

Още в седмата минута Ахмедов получи чудесна възможност да изведе тима си напред в резултата и се възползва по перфектен начин, реализирайки поредния си гол за сезона.

Докато гостите все още се опомняха, преднината на русенци бе удвоена. Това стана факт след чудесен гол на Ковачев, засекъл топката от въздуха, право във вратата на съперника.

Още десет минути по-късно Ахмедов получи перфектен пас от Ковачев и за пореден път в мача разочарова стража на гостуващия състав, разписвайки се за 3:0.

До почивката Коконов също можеше да стигне до отбелязване на гол, но в последния, решителен момент се забави и топката му бе избита от защитник.

Още в 30-ата минута Росен Кирилов изпрати няколко свои състезатели да загряват до страничната линия, като беше очевидно, че не е доволен от това, което вижда на терена.

Вторите 45 минути бяха далеч по-спокойни и за двата тима, като домакините решиха да се отдръпнат в задни позиции, оставяйки инициативата в ръцете на опонента си.

Освен два далечни изстрела на Долапчиев обаче, Витоша не успя да зарадва наставника Кирилов с нещо интересно и градивно в срещата.

"Бистришките тигри" записаха четвъртата си поредна загуба за сезона.         

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари