"Дунав" и "Беласица" завършиха наравно 1:1

1
"Драконите" играха с човек по-малко
"Драконите" играха с човек по-малко Снимка: ФК "Дунав"

"Драконите" играха с човек по-малко

"Дунав" и "Беласица" завършиха наравно 1:1 в двубой от 25-ия кръг на Втора лига, игран на Градския стадион в Русе.

Аксел Таонса откри резултата за "комитите" в 75-ата минута, но дълбоко в добавеното време Кристиян Господинов (90+8') се разписа за "драконите", информира "Спортал".

Домакините завършиха срещата с 10 души на терена, тъй като техен играч беше изгонен в 78-мата минута. Дунав със сигурност има за какво да съжалява, след като пропусна и дузпа през второто полувреме.

"Драконите" остават без загуба вече трети пореден мач и със своите 32 точки заемат 11-ото място във временното класиране. Беласица пък е на 13-а позиция, на две точки от опасната зона.

В следващия кръг русенци гостуват на Спартак (Варна), докато за тима на Светлан Кондев предстои домакинство на лидера Септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Fft
    Хайде да видим какво ще прави без "незаменимия" Будинов? Може би ще пусне най-накрая младежи,щото голям страх го гони Ковача!
  • 4
    1
    кулеманса
    Дунав с тази игра и това класиране да не изпаднат в селските групи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари