Дрогиран шофьор се споразумя с прокуратурата

0
20-годишният нарушител е нямал и книжка
20-годишният нарушител е нямал и книжка Снимка: Dunavmost

20-годишният нарушител е нямал и книжка

Дежурен състав на Районен съдРусе одобри споразумение, по силата на което Т. Д. се признава за виновен в това, че е управлявал МПС след употреба на метамфетамин.

Обвиняемият е на 20 години, български гражданин, безработен, осъждан и не притежава свидетелство за управление на МПС. В ранните часове на 24.07.2022 г. е управлявал „Опел Астра“ с русенска регистрация и е бил спрян за проверка. Последвалият тест за наркотици дал положителен резултат за употреба на метамфитамин (МЕТ), съобщиха от съда в Русе.  

Т. Д. призна вината си и прие да изтърпи наказание лишаване от свобода за срок от осем месеца при първоначален общ режим и глоба в размер на 400 лв. Приспаднато е времето, през което е бил задържан за предоставяне на биологични проби за изследване, считано на 24.07.2022год. Не му е наложено предвиденото в закона наказание лишаване от право да управлява МПС, тъй като е неправоспособен.

Споразумението е окончателно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    хехе
    Бахти мангала.
  • 1
    2
    Русенец
    Браво на Съда,браво на Дуржавата!!! 30км/ч на бул.България и дрогиран на МЕТ нез свидетелство=400лв !!! Браво,Браво Имаме Държава!!! Имаме права!!! Имаме Душмани!!! Питам …Кой е убиеца???
  • 2
    1
    Гост
    400 лв глоба?! Майтапите ли се?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари