Дрехи, които не стоят добре дори на хубава фигура

0
Много облекла са доста подвеждащи
Много облекла са доста подвеждащи

Психологията казва, че външният ни вид най-точно отразява състоянието на нашето настроение и самочувствие.

Първото впечатление се създава от дрехите и затова всяка знаменитост има свой личен стилист, който помага при избора на дрехи.

Но понякога дори холивудските звезди допускат грешки при обличане и това показва, че дори да изглеждате отлично, някои дрехи може да оставят обратното впечатление.

Много облекла са доста подвеждащи. Може да изглеждат добре върху кльощав и висок модел или пък на обработена снимка, но върху обикновена жена ще изглеждат странни, дори да имате хубава фигура.

С тези дрехи трябва да имате едно наум и трябва да знаете как да ги съчетавате, за да изглеждате добре.

1. Over size пуловерите

Комбинацията от дълъг пуловер и ботуши може да изглежда секси, но само в случай, че сте високи около 1.80 метра и сте наистина слаби. В противен случай over size пуловерите ще ви направят по-пълни и по-ниски.

2. Разкроените рокли

Разкроените рокли и поли също могат да изиграят лоша услуга на по-ниските дами. Полите и роклите с разчупени форми ви правят по-ниски, а бедрата ви ще изглеждат по-обемни. Единственият начин да се справите с този недостатък е да носите наистина високи обувки.

3. Кукленски рокли

След 15-годишна възраст е хубаво да ограничите по-бухналите рокли, които ви превръщат в принцеса. Причината е, че облечени от зрели жени, тези рокли изваждат на показ най-големите им слабости – увеличават обема на бедрата, ханша и талията, така че дори да имате перфектно тяло, ще изглеждате по-пълни.

4. Рокля с пеплум

Роклите с пеплум също са сред една от модерните в момента тенденции, но освен ако талията ви не е по-малко от 60 сантиметра, забравете за тях. Те увеличават обема на талията и корема, така че в тях ще изглеждате по-отпуснати.

5. Пелерина

Пелерината е магическата връхна дреха, която ще ви направи по-пълни и по-ниски. Затова спокойно може да минете без нея. Освен това ако е произведена от синтетични материали, е много неудобна за носене

6. Разкроени панталони

Разкроените панталони станаха популярна тенденция през последните години, но не са добър избор за по-ниските жени. Тези панталони скъсяват дължината на краката и ако искате да избегнете този ефект, търсете разкроени панталони с цепка.

7. Полото

Прилепналото поло е дреха, която е препоръчително да избягвате, тъй като изважда наяве най-големите слабости в горната част от тялото ви. Твърде малките или твърде големите гърди, отпуснатите ръце и широките рамене ще се набиват от пръв поглед.

Източник: Ezine.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари