Драконите са в в лошо настроение

0
Настроението допълнително се понижава и от факта, че четирима от основните футболисти лекуват травми
Настроението допълнително се понижава и от факта, че четирима от основните футболисти лекуват травми Снимка: TVN

След двете поредни загуби сме в лошо настроение и с разклатено самочувствие, но все пак загубите бяха срещу два от лидерите в Първа лига.

Това каза преди мача с „Локомотив” Пловдив от 20-ия кръг на Първа лига наставникът на „ДунавМалин Орачев, предаде TVN.

Настроението допълнително се понижава и от факта, че четирима от основните футболисти лекуват травми и ще бъдат извън състава за мача от 13 часа на Градския стадион в неделя. Орачев няма да може да разчита на Бирсент Карагарен, който е със счупена ключица, Красимир Станоев, който се очаква да започне пълноценни тренировки едва след Нова година, както и контузеният Преслав Петров и болният Христофор Хубчев.

От състава бяха освободени Тейнур Марем и Андреас Васев. Така че, на практика треньорът ще трябва да разчита на твърде ограничен брой футболисти.

„Ще дадем шанс на други момчета да покажат, че заслужават да са в основния отбор. Надявам се срещу „Локомотив” да намерим сили, настроение и самочувствие  и да покажем най-доброто, с което разполагаме, за да спечелим мача, който е много важен за нас“, каза в тази връзка наставникът на тима.

„В неделя излизаме да покажем най-доброто от себе си и съм сигурен, че ще победим”, допълни един от основните играчи на русенци Юлиан Ненов.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари