Драгомир Стойнев: Искаме оставката на Владислав Горанов

0
Правителството е отговорно, че са разпределени субсидии по повече от 11 лева на глас за партиите
Правителството е отговорно, че са разпределени субсидии по повече от 11 лева на глас за партиите Снимка: БГНЕС

Искаме оставката на финансовия министър Владислав Горанов заради скандала с партийните субсидии. Правителството е отговорно, че са разпределени субсидии по повече от 11 лева на глас за партиите.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" и член на ИБ на БСП Драгомир Стойнев пред журналисти след заседание на парламентарната група.

"Ние имаме пълната готовност да върнем разпределените средства. Никоя политическа партия не е реагирала, въпреки неправомерното разпределение. Вината е изцяло на управляващите и на Министерството на финансите", каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".

„Знаете, вчера Националният съвет на БСП взе решение за връщане на парламентарната група в Народното събрание. Днес имахме среща с народните представители, на която да обсъдим наистина следващите ни действия. Взели сме решение от днес депутатите да влязат в парламентарните комисии, да се включат в работата на българския парламент и от утре в пленарна зала", разкри Стойнев.

"Изпращаме първите пет евродепутати от листата ни в ЕП. Те ще представляват не само БСП, а и българските граждани. Не мога да коментирам решения на народни представители, отказали да бъдат европейски депутати. Това си е тяхно право и е решение на тяхната политическа сила", коментира той отказа на Делян Пеевски да бъде евродепутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари