ДПС отлага честването на юбилея на Ахмед Доган

0
Почетният председател на ДПС е роден на 29 март, тази година навършва 70 години
Почетният председател на ДПС е роден на 29 март, тази година навършва 70 години Снимка: ДПС

Почетният председател на ДПС е роден на 29 март, и тази година навършва 70 години

"В отговор на многобройните запитвания на симпатизанти относно тържественото отбелязване на кръглата годишнина на Почетния ни председател д-р Ахмед Доган, бихме искали да Ви информираме, че поради свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната ни, честването се отлага за неопределено време". Това съобщиха от пресцентъра на партията в профила му във Фейсбук.

Припомняме ви, че почетният председател на ДПС е роден на 29 март, тази година навършва 70 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    даскалче,
    Навремето, като изкараха наяве депесарите били в ДС, турците рекоха: „Ами в ДС ходеха умните хора!“ и приключиха с проблема! Така че, не си ти този, който ще им кажеш кого да честват! Веднага мога да ти припомня, как хвалиш агент Ивайло и агент Сашо за „анализите“ им например?!?
  • 4
    3
    daskal
    Продължаваме да честваме доносници на Държавна сигурност.
  • 6
    2
    Мунчо
    За това дърто пиянде, Рамазанът и усложнената политическа обстановка не са проблем. Явно има нещо друго. Той не се появи и на конгреса на дпс.
  • 7
    1
    Октай Единмехмет
    Този път ще отида да го поздравя подобаващо в името на Майка България! ОПГ ГРОБ=ДПС трябва да бъдат унищожени, за да може да заживеем нормално!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари