Доживотен затвор получи бащата на сварената 4-годишна Ани

0
Момиченцето бе убито от собствения си баща миналия април. Мъжът разчленил тялото на Ани и сварил останките във вряла вода.
Момиченцето бе убито от собствения си баща миналия април. Мъжът разчленил тялото на Ани и сварил останките във вряла вода.

Съдът в Атина осъди на доживотен затвор бащата на зверски убитата 4-годишна Ани - Станислав Бакърджиев.

Същата присъда получи и другият подсъдим Назиф Ахмедов. Майката на Ани - Димитрина Борисова, пък ще лежи в затвора 6 години за излагане на опасност на живота на малко дете, съобщи Нова телевизия.

4-годишното момиченце бе убито от собствения си баща миналия април. Мъжът разчленил тялото на Ани и сварил останките във вряла вода. След това изхвърлял частите в кофите за смет около централния район в Атина, в който живее в продължение на няколко дни, за да не буди подозрение.

При разследването бил открит отпечатък от пръста на Назиф върху бутилка с белина, която била използвана за изчистването на кръвта на Ани от стените, пода и мебелите.

Двамата мъже бяха обвинени за предумишлено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие. Съдът обяви за виновни двамата обвиняеми за умишлено престъпление, извършено хладнокръвно в спокойно психическо състояние, както и за гавра с мъртвец.

Майката на Ани пък получи условна 6-годишна присъда за излагане на опасност живота на малко дете. По обвиненията за лъжесвидетелстване съдът я обяви за невинна. 

Според решението на съда в апартамента-кланница не е имало трети човек.

Бащата на малката Ани бе признат за виновен и по още едно обвинение - за незаконно използване на оръжие и лъжесвидетелстване. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари