ДОСТ иска предсрочни избори

0
Лютви Местан поиска оставката на Валери Симеонов
Лютви Местан поиска оставката на Валери Симеонов

Проведе се Четвъртият Национален съвет на политическа партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност (ПП ДОСТ).

Темите, които обсъдиха съпартийците бяха актуалната политическа обстановка, анализ на организационното състояние на партията и очертаване на стратегия за по-нататъшната политическа дейност на ДОСТ.

В словото си председателя на партията г-н Лютви Местан благодари на членовете на Изпълнителния, Контролния и Националния съвет за свършената работа и заяви, че ДОСТ продължава напред.

Участниците в Четвъртия Национален съвет се обединиха около няколко решения - изграждането на местни и общински структури, организационно укрепване на партията, по-силно медийно присъствие, всекидневен мониторинг върху дейността на Народното събрание и изразяване на политическа позиция на основата на експертиза на партията по съответния проблем.

След заседанието на Националния съвет се проведе пресконференция, на която г-н Местан поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов. „Човек, осъден за език на омразата, няма място в Министерския съвет“, категоричен беше Председателят на ДОСТ. „Веднага след Председателството на ЕС трябва да има предсрочни парламентарни избори, нямат място крайни националистически формации като Атака, НФСБ и ВМРО, определени в доклад на ПАСЕ като фашистки, в управлението на европейска България“, заяви г-н Местан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари