Доналд Тръмп трябва да плати 355 милиона долара глоба

1
Той и синовете му получиха забрани да ръководят бизнес в Ню Йорк
Той и синовете му получиха забрани да ръководят бизнес в Ню Йорк Снимка: Twitter

Той и синовете му получиха забрани да ръководят бизнес в Ню Йорк

Доналд Тръмп трябва да плати 355 милиона долара глоба за измамно надценяване на стойността на активите на компанията си, на своите небостъргачи, луксозни хотели или голф комплекси по целия свят, за да получи по-изгодни заеми от банки и по-добри условия за застраховки.

Съдебното решения застрашава цялата му империя с недвижими имоти, предава Ройтерс.

В комбинация с присъдата му от 83 милиона долара за клевета срещу писателката Елизабет Джийн Карол, обвиняваща го в изнасилване и клевета.

Това означава, че той е глобен с приблизително 438 милиона долара само през последните четири седмици.

Тръмп получи и забрана за три години да ръководи компании в щата Ню Йорк. Адвокатът на Тръмп Алина Хаба обяви, че ще обжалва решението, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

Двамата му синове Ерик и Доналд, които също бяха подсъдими, трябва да платят глоби по 4 милиона долара и нямат право да ръководят компании в щата през следващите 2 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари