Доналд Тръмп сравни съдбата си с тази на Навални

1
"Това се случва и в нашата страна. Превръщаме се в комунистическа страна в много отношения"
"Това се случва и в нашата страна. Превръщаме се в комунистическа страна в много отношения" Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

"Това се случва и в нашата страна. Превръщаме се в комунистическа страна в много отношения"

Доналд Тръмп заяви вчера, че е обект на политическо преследване и сравни съдбата си с тази на руския опозиционер Алексей Навални, който умря миналата седмица в затвора, предаде Франс прес.

Бившият президент на САЩ бе осъден в петък на 355 милиона долара глоба за финансови измами за изопачаване на реалната стойност на империята му от недвижими имоти с цел по-изгодно финансиране от банките. Той оприличи тази санкция на начина, по който бе третиран главният опозиционер на Владимир Путин в Русия.

"Това е един вид като с Навални. Форма на комунизъм или на фашизъм", заяви той на проява в Южна Каролина. Тръмп нарече съдията по делото "ненормалник". "Този тип беше решил, че съм виновен още преди началото на съдебния процес", добави той, цитиран от Асошиейтед прес.

Запитан от журналистка от "Фокс нюз", Тръмп не спомена Путин, а само приветства Навални като "много смел мъж", който по думите му е трябвало да си стои на сигурно в чужбина, вместо да се връща в Русия. "Това се случва и в нашата страна. Превръщаме се в комунистическа страна в много отношения".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари