Доналд Тръмп се изправя пред съд в Маями

0
Очаква се да му бъдат предявени 37-те обвинения, 31 от които са свързани със шпионаж
Очаква се да му бъдат предявени 37-те обвинения, 31 от които са свързани със шпионаж Снимка: Фейсбук

Очаква се да му бъдат предявени 37-те обвинения, 31 от които са свързани със шпионаж

Днес бившият американски президент Доналд Тръмп трябва да се яви пред федералния съд в Маями, след като срещу него бяха повдигнати 37 обвинения.

Доналд Тръмп пристигна във Флорида преди явяването си в съда. Очаква се да му бъдат предявени 37-те обвинения, 31 от които са свързани със шпионаж. По-рано той каза в радиоинтервю, че президентската администрация го атакува, тъй като анкетите продължават да показват спад в общественото одобрение за президента Джо Байдън и защото демократите не могат да спечелят изборите честно, предаде БНР.

Тръмп не пропусна да повтори, че Байдън не е спечелил изборите през 2020 г.

Неотдавна проведени социологически проучвания сочат действително, че одобрението за водещия кандидат на Демократическата партия за президентските избори през 2024 г., след покачването, което имаше след междинните избори през ноември миналата година, сега спада.

В същото време от анкетите се вижда, че Байдън и Тръмп са водещите фигури в президентската надпревара в момента.

Властите в Маями са в очакване големи групи от поддръжници на Тръмп да пристигнат около съда. Бившият президент призова за мирни демонстрации, но някои от поддръжниците му приемат тези обвинения, като акт на война и призоваха за възмездие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари