Доналд Тръмп нарече окръжния прокурор на Манхатън "престъпник"

1
Обвиненията срещу мен са обида за САЩ, заяви Тръмп
Обвиненията срещу мен са обида за САЩ, заяви Тръмп Видео: NOVA

Обвиненията срещу мен са обида за САЩ, заяви Тръмп

Доналд Тръмп пледира „невинен“ по 34 наказателни обвинения за фалшифициране на документи, след разследване за платените от него пари с цел укриване на злепоставяща информация по време на президентската кампания. Част от разследването е за плащане на подкуп на Сторми Даниелс през 2016 г.

45-ият президент на Съединените щати остана под арест над 40 минути във връзка с процедурата по повдигането на обвинение. Около два часа по-късно той отлетя за имението си "Мар а Лаго" във Флорида, откъдето направи първото си изявление след явяването си пред съда в Ню Йорк. Тръмп нарече окръжния прокурор на Манхатън престъпник и обяви, че повдигнатите му обвинения са „обида за страната”, предаде NOVA.

Трябва да спасим страната ни. Бог да ви благослови всички. Никога не съм предполагал, че нещо подобно може да се случи в Америка. Единственото престъпление, което съм извършил, е безстрашната защита на нацията ни от тези, които се стремят да я унищожат. От самото начало демократите шпионираха кампанията ми, помните ли това? Те ме атакуваха с атака от измамни разследвания. Нашите избори са като тези в страна от Третия свят и сега тази огромна изборна намеса в мащаб, невиждан досега в нашата страна. Но сега те наистина отидоха още по-далеч,като обвиниха 45-ия президент на Съединените щати”, каза Тръмп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари