Доналд Тръмп: Дали да не избягам в Русия при Путин и да живея в дворец със златен купол?

2
Ще мога ли да взема и моя "скромен“ самолет със златен надпис TRUMP, пише още той
Ще мога ли да взема и моя "скромен“ самолет със златен надпис TRUMP, пише още той Снимка: AP Photo/John Locher

Ще мога ли да взема и моя "скромен“ самолет със златен надпис TRUMP, пише още той

Бившият американски президент Доналд Тръмп се пошегува за евентуално свое бягство от съдебното преследване в Русия при Владимир Путин.

Ето какво написа той в своята социална мрежа Truph Social:

"Проваленият областен прокурор на окръг Фултън (Атланта) Фани Уилис настоя да дам гаранция от 200 000 долара. Тогава приемам, че има риск "да отлетя“ – Ще отлетя много далеч, може би в Русия, Русия, Русия, където ще споделям дворец със златен купул с Владимир и никога няма да чуят повече за мен.

Ще мога ли да взема и моя "скромен“ самолет със златен надпис TRUMP, който да се вижда отвсякъде. Вероятно не, ще ми е много по-добре да летя с граждански полет – сигурен съм, че никой няма да ме познае!“, написа Тръмп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    И аз не знам
    Как така? Може би защото си прост като гъбено семе, селтак-пишман консерва от ветовския байбъл белт.
  • -2
    1
    Квото щете казвайте
    Тръмп беше най-добрия президент на САЩ от 89-та насам и най-явния противник на комунизма и руските и китайски олигарси. Търговската война с Китай трябва да е фалирала поне пет китайски партиеца и да препоти Поткин поне на два три пъти. То ако не беше така, нямаше да пуснат ковида. И всичките педераси в сащ насмете и им смъкна данъците и рекордно ниска безработица им даде. Не знам как Бидона (руската марионетка) спечели 2021 наистина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари