Доналд Тръмп: Без мен Туитър стана скучен и безполезен

1
Бившият президент на САЩ смята, че без него „Туитър“ е „пропаднал“
Бившият президент на САЩ смята, че без него „Туитър“ е „пропаднал“ Снимка: Getty Images

Тръмп смята, че без него „Туитър“ е „пропаднал“, станал е „скучен и безполезен“

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува „Туитър“, наричайки тази социална мрежа „наистина скучна“ и „безполезна“ на фона на блокирането на акаунта му по-рано тази година, пише The Hill.

В същото време бившият президент заяви, че прессъобщенията, според него, са „много по-елегантна“ форма на комуникация в сравнение с „Туитър“.

„Блокирали са ви в „Туитър“. Блокирали са ви в социалните мрежи. Така че сега публикувате своите президентски изявления. И те достигат навсякъде“, каза водещият на Fox News Шон Ханити, който интервюира бившия американски лидер.

„Наистина съм чудесен в разпространението на информация, защото ние правим съобщения“, отговори Тръмп. „Всеки път, когато издавам съобщение за пресата, то се разпространява навсякъде. По-добро е от „Туитър“ и много по-елегантно. А „Туитър“ в момента е много скучен. Много хора го напускат. „Туитър“ става много, много скучен“.

Бившият президент, който в миналото беше запален по пускането на съобщения в „Туитър“, преди акаунтът му да бъде замразен по-рано тази година, заяви, че е смятал проекта на компанията за „фиаско“, преди да се появи на платформата.

„Когато дойдох в „Туитър“ преди много години, това беше като фиаско, концепция, медийна платформа. Това беше фиаско. И тогава стана интересно. И честно казано, мисля, че до голяма степен беше благодарение на мен. Там беше много интересно. А сега е скучен. И безполезен“, каза той.

Туитър“ замрази акаунта на Тръмп през януари след бунтовете на Капитолия. По-късно бившият президент обяви намерението си да създаде своя собствена онлайн платформа.

„Проучваме тази възможност. Проучваме различни платформи. Имаме много хора, които искат да напуснат съществуващите платформи. Но те трябва да са надеждни. Те не трябва да се подчиняват на Amazon и Google и хора, които веднага могат да затворят възможностите за предаване на информация“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари