Долу ръцете от Ренета Инджова!

7
Мерзавци, Ренета Инджова не е като новоизлюпените „революционери“, които пищят като заклани „боли мее, боли мее“
Мерзавци, Ренета Инджова не е като новоизлюпените „революционери“, които пищят като заклани „боли мее, боли мее“ Снимка: БСТВ

Мерзавци, Ренета Инджова не е като новоизлюпените „революционери“, които пищят като заклани „боли мее, боли мее“

И цял ден след посегателството върху бившия министър председател на България Ренета Инджова се изредиха всички мерзавци, мерзки слуги – мисирки и вся остальная сволоч да внушават, да пласират, да мърсуват, да лъжат, да прелизват отново и отново олайнявения задник на Хунтата на Бойко Методиев Борисов – ама Ренета Инджова казала, че паднала по стълбите, ама Ренета Инджова не си спомняла какво точно се случило, ама Ренета Инджова била объркана… Ама как, бе, тъпанари, тя направо се е напила, надрусала, гепила е и малко от ония ‘апчета на домуса и сама си е счупила китката, и сама си е контузила крака, щото много филми на Дейвид Линч гледа, и аха-аха да се застреля с три куршума, обаче нямало камери, дето да я изловят…

Това с камерите е пък наглата мерзавска лъжа на МВР на Хунтата, което я пласира чрез лайняните сайтове на Хунтата, които още си въобразяват, че пълнещите гушите им с кинти, реклами, облаги и търговия с влияние Тиквата и Каскета ще останат на власт во веки веков и няма да паднат.

Нямало камери в района, които да показвали покушение върху Ренета Инджова… А камери в задниците ви има ли, мерзавци видиотени?!

Една пък малоумница, незнайно как попаднала в листата ми на приятели във Фейсбук, ми пише: „Госпожо Томова, не и вярвайте на Инджова. Тя тогава беше много гъста с ДПС… Моят съпруг беше синдикалист в предприятието, искаха среща със журналисти в София, да обяснят ситуацията, тя им организира мутри с бухалки. Моля Ви не и вярвайте.“

Преди да я блокирам, по почина на премиерът на България „на прост човек кур се набива“ и теглих една цветиста майна – то бива прости идиоти в тая държава, но тука е тотален калабалък. Била с гъста с ДПС, малоумнице, и точно заради това тогава в прав текст Ренета Инджова изрече, че държавата е управлявана от мафия, визирайки Мултигруп, а каква е връзката с ДПС – питай Алена… Ренета Инджова организирала мутри с бухалки, ашколсун, сигурно и СИК заедно с Боко Тиквата е пратила на синдикалистите…

Долу ръцете от Ренета Инджова!

Защото ме е допуснала до душата си, знам как живее, знам колко силна е и колко ранима, но преди всичко колко горда е.

ЗНАМ, че никога, никога, никога, не би злоупотребила, за да си прави пошъл пиар, за разлика от всичките мерзавци, които се чудят как да я удавят в капка вода.

ЗНАМ как не могат да я понасят и скърцат със зъби от завист и злоба – и „чужди“, и „свои“, само при произнасяне на името и.

Мерзавци, Ренета Инджова не е като новоизлюпените „революционери“, които пищят като заклани „боли мее, боли мее“, Ренета Инджова, колкото и да не можете да го преглътнете, е ИМЕ И ЧЕСТ.

Колкото и да се опитвате да неглижирате, да омаловажавате, да тъпчете по снагата и духа и, колкото слугински да лъжете и в болници, и в МВР, Ренета Инджова ЩЕ СТАНЕ И ЩЕ ЗАСТАНЕ!

Както го е правила винаги досега като ВОИН.

А вие, плужеци от Властта на Хунтата, и вие, техни позорни слуги, ще останете мишки.

МИШКИ.

Мърсуващи мишки.

Ренета Инджова ще се изправи!

Защото е ЛЪВ. Какъвто и в седемстотин живота напред даже и няма да се сънувате.

П.П. Утре Ренета Инджова ще бъде оперирана. Слава Богу, не може да чете безумията пръскани от Хунтата и слугите по неин адрес. Но има и такива, които и дума не изрекоха за да заклеймят покушението върху нея – пребройте ги, сами ще сетите кои са – все видни „опозиционери“, иначе. Има и такива, които „били разколебани“ в подкрепата си за нея – лайнарите мръсни. Ай сиктир бе, бъдещи управници, не стига, че нея, а не вас набиха, а били разколебани. А попитахте ли я колко ще и струва импланта на китката, а! А попитахте ли я дали има пари! Вашите кинти зад „революцията“ текат, нали, също като чекмеджето на Боко.

В тази държава дори и в страданието не те оставят да бъдеш човек.

А Ренета помоли само за четири дни – да я изчакат – и след операцията да говори и каже какво се е случило. Но не! Четири дни за НАГЛЕЦИТЕ са много време – за да заклеймят и омърсят името и за пореден път. Не заради друго, а за да прикрият собствената си мръсотия. Хунта, МВР, слугински медии и доктори, дето ни пращаха в черни чували яко да мрем.

Омерзена съм. Прав е Христос – никакви бисери на свинете!

Веселина Томова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари