Докога улиците в Русе ще се асфалтират частично?

6

Смятате ли за редно стар и нов асфалт да "съжителстват" по дължината на цяла улица?

Това попита русенец в социалната мрежа, който сподели снимки от центъра на града.

"Докога улиците в Русе ще се асфалтират частично след основен ремонт на ВиК и други дружества? Смятате ли за редно стар и нов асфалт да "съжителстват" по дължината на цяла улица? Това ли е новото лице на града ни?

Снимките са от две произволно избрани улици в центъра на Русе.

P. S. Нямах намерение да хейтя тук, но ми отхвърлиха публикацията в групата за сигнали към Община Русе с мотива, че пълномощникът за района бил в отпуск. Та ми е и интересно да видя какво мислят съгражданите ми по темата, и особено Пенчо Милков", пише Димо Кирилов във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    Русенец
    Наглост безкрайна на Пенчо. Толкова нагъл кмет никога сме нялами. Вижда, че не се справя, а и нов мандат иска, безочлив човек. Сега последно со гледам по усложливата русемедиа си е направил ПР с нещастието на една болна жена, която е транспортирана със Спартан до София, та нашият наглец писал, че летището вече обслужвало (помагало) на хорта! Нямам думи. Русенци СЪБУДЕТЕ СЕ!!! НЕ гласувайте за Пенчо.
  • 2
    14
    Хххх
    Много ме кефи олигофрените от Герб какво направиха с Русе с помощта на Пенчо.
  • 3
    13
    ;ILO
    Питайте Пенчо Милков! Успя да превърне града в разруха и кочина.
  • 2
    12
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Цялостното преасфалтиране на улиците се нуждае от повече пари, което означа, че ако се направи, по-малко пари ще отидат по банковите сметки на общинарите.
  • 9
    11
    баи мордехаи
    Защото нямаме кмет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари