Добрев: Абсурдно е твърдението, че ГЕРБ е бламирала Борисов

0
Няма разнобой такъв, какъвто иска да го представи колежката Нинова. Виждате, че всичко, което коментираме се случва открито пред вас
Няма разнобой такъв, какъвто иска да го представи колежката Нинова. Виждате, че всичко, което коментираме се случва открито пред вас Снимка: БГНЕС / Архив

"Абсурдно е твърдението, че ПГ на ГЕРБ е бламирала Бойко Борисов".

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев пред журналисти след отхвърлянето на оставката му като депутат, предаде Агенция „Фокус“.

Няма разнобой такъв, какъвто иска да го представи колежката Нинова. Виждате, че всичко, което коментираме се случва открито пред вас“, каза депутатът. Във връзка с призива на премиера Бойко Борисов да се приеме оставката му като депутат, Добрев заяви: „И аз призовах оставката да бъде приета“.

По отношение на Елена Йончева, Делян Добрев заяви, че по най-бързия начин ще заведе дело срещу нея. „Още днес или утре ще разговарям с адвокати. Ще съдя г-жа Йончева и всички останали например Александър Симов, когото чух да ме клевети по една от телевизиите. Считам, че всеки човек трябва да носи отговорност за думите си. Много съжалявам колегите от БСП, защото те не могат да предложат решения и политики на хората и затова използват компромати, ченгеджийски истории, за да влизат в новините“, поясни Добрев. Той обърна внимание, че на Елена Йончева цяла седмица й се е осигурило безплатно време в новините. „Твърдо вярвам, че трябва да престанат тези клеветнически кампании в България“, поясни депутатът.

По отношение на Хасково Добрев заяви, че там си има кмет, който се казва Добри Беливанов. „Най-странното в цялата тази ситуация е, че всички споменати хора, свързани с мен, са подали оставка три дни преди да раздуха скандала колежката Йончева. Те не подадоха оставка заради нея, а три дни по-рано и тогава тя реши да развие шуробаджанашка линия в Хасково".

Попитан дали ще предизвика предсрочни избори в общината, Добрев заяви, че ще подкрепя решенията за града, ще се противопоставят на решения, които не са добри. „По Закона за местното самоуправление общинските съветници нямат механизъм, с който да направят един вид „импийчмънт на кмета“, обясни Делян Добрев.

Попитан дали ще се кандидатира за кмет на Хасково, Добрев подчерта, че не е моментът да се коментира тази тема.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари