Добре че няма клипчета с циганските безобразия!

2
А какво да кажем за хилядите пострадали от набезите на мургавите ни събратя?
А какво да кажем за хилядите пострадали от набезите на мургавите ни събратя?

Авторска статия на Евгени Чертовенски за "Всеки ден".

Оказа се, че България е пълна с малки, тъпи, неолиберални клонингчета на Сталин.

Мустакатият сатрап е автор на знаменитата реплика „има човек - има проблем, няма човек - няма проблем".

Мижитурските му копия по нашите ширини действат на принципа „има видео - има проблем, няма видео - няма проблем".

Онзи ден едно глупаво момче, футболен ултрас с тройки от професионалната гимназия и татуировки на Васил Левски, който се изживява като патриот, преби с шутове в главата полуолигофрен от ромски произход. И социалните мрежи избухнаха в сълзливо съчувствие и либерални сополи.

Разбира се, изцепката на Ангел от Овчеполци е гнусна, долна и достойна за презрение. Трижди по-голямо презрение обаче заслужават онези хиляди знайни и незнайни форумци и фейсбук бабаити, които се сещат, че в България стават гнусотии, само когато ги видят на клипче.

Да, кадрите от побоя трудно могат да бъдат издържани от личност с повече от три неврона в черепа и два карата емпатия. Обаче няколкото ритника далеч не са най-отвратителното събитие у нас, тук подобни гадости са ежедневие.

Обществото обаче е толкова първосигнално, задръстено и забило глава в собствената си паничка прокиснал боб, че пет пари не дава за тях.

Давам пример само отпреди месец - 84-годишната баба Каля от село Медникарово беше изнасилена и убита от двама смугли бандити, които й свиха 80 лева.

Ако тези две чудовища бяха направили видео на това, как свалят опиканите си гащи, за да поругаят сбръчканото тяло на старицата, щяхте пак да се разпищите, нали? Ама понеже идиотите не са се сетили да си заснемат черните паламарки, за този случай никой не е чувал. Всички обаче са чували за Митко от Овчеполци.

Джуджето изрод Илиян с повече присъди от офшорните сметки на исландския премиер Гунлаугсон също не успя да заснеме как разцепва главата на красивата Вероника с ръждивата си тесла.

Как със зверски удари изсмуква живота на едно 23-годишно момиче, унищожава всичко красиво в битието на близките й и оставя само локва кръв, мозък и натрошени костички от черепа.

Тези неща остават за въображението, а форумните либерали такова нямат. За тях съществува само онова, което могат да видят в „Ютюб". Каква нещастна пасмина!

Имам поне 30-ина приятели в социалните мрежи, които се пенят и се кълнат, че ще блокират всеки, който направи расистки или одобрителен коментар на побоя над Митко.

За съжаление няма как да се впиша в тази графа, защото не го одобрявам. Яд ме е обаче, тъй като бих искал да ме блокират вовеки.

Нямам нужда от комуникация с хора, които реагират само на визуални стимули, все едно са насекоми или членестоноги. Или малки, тъпи Сталинчета.

Така че, като се прибера, ще предприема изпреварваща маневра и сам ще ги изтрия.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари