Виждам себе си във всеки един убит българин

0
Циганите са на мода, българите сте за гроба
Циганите са на мода, българите сте за гроба

"Едно от съобщенията, което получих на лични! 
Предполагам, че всички помните случая с релсите и счупените траверси, които заснех, но пропуснах да напиша няколко подробности около снимките! Действието се разви на езерото "Враждебна", около което вече беше сформирано циганско гето. Езерото, което не отстъпваше на Женевското по красота, беше заровено от боклук, а гледката ме ужаси.

Минавайки от там, зад мен и баща ми се появиха 5 цигани на каруца, които започнаха да пеят с пълно гърло: "Циганите са на мода, българите сте за гроба", а след това започнаха да псуват баща ми. След, като чух това не можах да се сдържа и отговорих според тяхното повикване по същият начин, което ги накара да спрат каруцата заплашвайки, че ще се върнат и ще стане лошо.

Разбира се нямах намерение да им показвам слабост и извадих телефона за да ги включа на живо, а това ги изплаши и накара да променят намеренията си... Какво според вас можеше да ми се случи сама с баща ми обградени от 5 мангала в разцвета на силите си, в поле през, което не минава никой с дни? На катранената мангалка, която ми е написала това съобщение ще кажа, че аз виждам себе си във всеки един убит българин, моята снимка вече е там, скрита в очите на всички невинни жертви..."

Автор: Ива Иватта, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари