Дневен Хороскоп за 9 Юли 2015

0
Козирози и Водолеи тръгват на път, мнозина срещат пречки и опоненти
Козирози и Водолеи тръгват на път, мнозина срещат пречки и опоненти

Овен

Четвъртък ви настройва ведро, макар че служебните ви задачи хич не са лесни. Овните си откриват пропуски и даже грешки, но са сигурни, че могат да ги поправят овреме и ще спечелят пари, признание. Така е, а ако почвате дейност по нов проект натрупаният опит ще се окаже твърде ценен, пък май не е бил винаги положителен. Помагайте и колеги, и близки да се справят с делата си.

Телец

В четвъртък се стараете много за изпълнение на деловите си ангажименти, но и в службата, а и в компания нещата са малко объркани. Телците упорстват в работата си, късметът ще ги подкрепи, но май трябва да следват повече чужди идеи, не своите. Не преживявайте, приятели или роднини ще ви предложат да се върнете в стар екип и проект, а заедно ще постигнете доста добри резултати.

Близнаци

Четвъртък идва с изненади, някои не най-приятни, но вие упорствате в делата. Не правете от мухата слон, трудностите са част от живота ни. Близнаците са прави да смятат, че моментът не е подходящ за смяна на екип и дейност, ако имат оферти, ще ги отклонят деликатно. Затова пък сега могат да предприемат важни стъпки за уреждане на лични неща, някои по-дълго са отлагали брак...

Рак

До вторник избягвайте всякакви спорове по делови въпроси, изпълнението на плана ви зависи от благоволението на шефове, авторитетни колеги. Раците ще внимават най-вече за финанси, не им се ще да се видят с празен джоб. Болните теми ще отложите с такт, първо ще парирате някакви интриги. Възстановявате отношения, енергията ви отива за работата, а вечерта е за отдих и тонизиране.

Лъв

В четвъртък работата ви и да върви, вие усещате, че трябва да мислите за нови планове и изяви. Група Лъвове приключват проекти, втори се натъкват на по-сериозни проблеми и виждат, че партньорствата им вече не са това, което са били. Имате прагматични идеи и ще оправдаете името си на професионалисти. Оставяте старото в миналото, но бъдещето е добро и ви импулсира за изяви...

Дева

За четвъртък имате доста работа и ще изпипвате стриктно всеки детайл даже шефовете да не обръщат голямо внимание на старанието ви. В момента Девите не печелят кой знае колко, но постъпленията скоро ще нараснат, вероятно ще си намерят и влиятелни покровители. Сега обаче не е времето за поемане на рискове, за пътуване и флирт. Ако ви трябва съвет, разчитайте на близки дами.

Везни

В четвъртък трябва да анализирате някои делови и лични проблеми, вероятно и да промените стила си на работа и живот. Везните да не се поддават на импулси, някои са готови на мига да сменят дейност, да поемат задължения. Ентусиазмът ви бързо ще отшуми, а ако искате да променяте нещо в дейността си – има идеи, с които показвате професионализъм, лидерство и находчивост.

Скорпион

От вчера сте по-внимателни към промените в деловата сфера, но едва ли ще си изясните всички проблеми преди уикенда. Скорпионите наблягат на усвояване на знания и умения, а не е лошо да анализират и по-задълбочено мотивите на колеги, партньори, трябва да разчитат на сигурни хора за новите си проекти. Взискателни сте към своята работа, няма защо да търпите чужда немарливост.

Стрелец

В четвъртък си имате доста работа и все пак не бива да се преуморявате. Даже грижи за зеленината в двор или на балкон ще ви откъсват от служебното напрежение, какво остава за ваканция. Стрелците да бъдат стриктни по делата, не прилича на професионалисти като тях да допускат немарливост и прекалена самоувереност. Идеите ви са интересни, направете ги привлекателни за колеги.

Козирог

В четвъртък като Водолеи тръгвате на път и търсите информация, това ще ви срещне с много подходящи партньори за бизнес. При Козирозите влиянията се чувстват и утре, бавно и търпеливо ще уговарят участието си в нови проекти, а изпълнението ще им донесе и печалби, и признание. Част от знака дават превес на приказки и развлечения, пречките сякаш извират и си искат майстор овреме.

Водолей

Този четвъртък като Козирози сте на път, сред нови хора, търсите информация. Ако искате да промените незабавно дела, едва ли ще стане, макар че при вас влиянията са от началото на седмицата. Водолеите да бъдат по-внимателни с финансите, куп въпроси трябва да се уредят точно и бързо даже с близки. Има спорни неща, бъдете по-тактични, не налагайте мнение от позицията на сила.

Риби

Четвъртък е доста напрегнат, но пък ви предлага добри възможности за изява и печалби. Група Риби трябва търпеливо да чакат влиятелни познати и колеги да ги привлекат за партньорство. Офертата си е оферта, гответе си план, сериозно анализирайте къде куца работата в сегашния екип. С такт ще подтикнете и другите да бъдат по-стриктни, а шефове и особено нови ще харесат ваши идеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари