Дневен хороскоп за 9 януари 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Не се тревожете от неразбирателства у дома, дори да се появят, бързо и безболезнено ще бъдат разрешени.

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Утрешният ден ще е подходящ за по-далечни пътувания, както и за уединение или за пребиваване известно време на спокойствие сред природата. Везните почти винаги са разполагали с достатъчно добри възможности за реализация на целите си, което и утре е характерно, но за да се възползвате от шанса и уменията си, не бива да влизате в конфликти. Бъдете готови утре да действате бързо, тъй като ще станете свидетели на постоянно променящата се ситуация около себе си.

Овен

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл.Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи. Може да обсъдите неяснотите с колегите си, но не забравяйте, че те може да са точно толкова озадачени, колкото и вие. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето. В противен случай сполуката ще се отдалечи и ще последва етап на нестабилност.

Телец

Неприятностите ви са заради грешки на работното място. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. В службата може до възникнат проблеми относно осъществяването на допълнителни професионални задачи. Успешни ще са контактите с хора от близкия делови или приятелски кръг и преговорите. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори.

Близнаци

Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Утрешният ден ще ще ви поутрее изненади, които ще пренасочат вниманието ви към непланирани задачи. Овладейте емоцията бликаща от вас. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Утре имате куп неща за вършене.

Рак

Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Чувството ви за хумор е особено изострено утре. Постарайте се да сте в подходящ външен вид, за да подсилите положителното впечатление. Обмисляйте действията си преди да направите крачката към нещо ново. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа.

Лъв

Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Движете се повече, спортувайте, но отделете време и за пълноценна почивка. Успехът ви – финансов и материален, ще е удовлетворителен. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора.

Дева

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Съзидателната ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Особено сполучливи ще са контактите в обществото. Ще се случи изненада, свързана с личните ви отношения. Това е начин да продължите с по-малко загуби, а може и без такива.

Везни

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Утрешният ден ще не е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте. Пригответе се за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на неприятелите ви да ви навредят, но вие сте впечатлени от постиженията си и не им обръщате внимание. С успех ще решавате финансови и семейни въпроси, част от които свързани с предстоящо пътуване.

Скорпион

Човек, на когото преди време сте направили услуга ще ви се реваншира по подходящ начин и ще ви зарадва. Бъдете внимателни с детайлите и не пропускайте срещите си. Неволно изпусната реплика може да ви създаде сериозни неприятности. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. В професионален план се доближавате до добрите образци в кариерата и това ви изпълва с доволство.

Стрелец

Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Очаквайте материални успехи. Починете си и потърсете приятни за тялото и душата ви занимания, уединението ще ви помогне да намерите решение на въпроси, които ви притесняват. Задачите може да ви затруднят. Ориентирайте усилията си към занимания с интелектуален характер, изискващи въображение.

Козирог

Козирозите ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. Решителни сте и имате желание да внесете някои промени в рамките на ежедневните си функции.Преценете до колко ще засегнете околните и реакциите им, преди да предприемете каквото и да било, за да избегнете евентуални конфликтни ситуации. Времето е благоприятно за кратки пътувания, за срещи и разговори. Прекалено сте чувствителни и приемате чуждите неприятности твърде лично. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати.

Водолей

Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Избягвайте споровете в службата, защото може да прераснат до ярка агресивност, а това естествено не ви помага.Конкурентните борби следва да са чисти – без коварство. Атаките на конкурентите не бива да ви тревожат.Добре знаете, че предимството е на ваша страна. Правилно и навреме взето решение ще ви доближи до реализиране на своя идея. Не затваряйте очите си пред нищо, колкото и болка да ви причинява това.

Риби

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Така или иначе винаги имате още един шанс да се справите. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Очаква ви успешно разрешаване на делови проблеми, които тегнат над вас и ви пречат да работите активно. Ще ви зарадват приходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари