Дневен хороскоп за 9 януари 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неделя ще ви даде най-разнообразни поводи за размисъл и преоценка на преживяното досега.

Може да откриете нови познания за неща, за които смятате, че знаете достатъчно много.

Хубав ден, но по-скоро за развитие на вашето вътрешно АЗ, за духовни практики или контакти с различни светове.

В професионален план денят не носи някакви забележими резултати, но всъщност работата ви днес ще е база на успехи малко по-късно във времето.

Овен

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Овен - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Харчите пари за лични неща. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Телец

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре е ден за домашни дела. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Утре е по-добре да не пътувате.

Близнаци

Утре имате куп неща за вършене. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. С малко пари можете да постигнете много. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Рак

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Дева

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Неделя носи успех на Везните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Завършете дълго отлагана работа. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Стрелец

Неделя ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Козирог

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Очаква Ви нова любов. Неделя е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете борбени.

Водолей

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре обърнете внимание на отношенията си. През неделя напрежението ще е високо – не е време за пътувания,  за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Ще имате възможност да напреднете в професионален план.Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари