Дневен Хороскоп за 9 Ноември 2015

1
Водолеи и Везни доста сдържани, Близнаци и Деви най-енергични
Водолеи и Везни доста сдържани, Близнаци и Деви най-енергични

Овен

Ако сте забравили предупрежденията от петък да не се изтъквате пред колеги, познати и близки, хич не се чудете на споровете. Доста Овни имат солидни връзки и покровителство в деловата сфера, но без старание и дисциплина едва ли ще постигнат много. Не се хвалете с финансови възможности, познанства и роднинства, а си гледайте работата, усеща се: обичате я и сте майстори в нея...

Телец

Понеделник ида с някакви неясноти по делови и административни въпроси, ала вие можете да намерите решение. Нужно е Телците да се съветват с по-опитни професионалисти или с влиятелни личности, а също и да действат целенасочено само по важните неща, другото – после. Ще търсите партньори, сътрудници, по-млади хора или деца вкъщи ви импулсират да учите още неща.

Близнаци

Като в четвъртък се радвате на добри плодове от труда си. Сега Близнаците и Девите са пълни с енергия за упорита работа, решение на някои по-деликатни проблеми търсят отдавна. Ще налучкате приемливото, но не бързайте да го изпълните на практика, доста сте уморени. Те и околните завиждат на успеха ви, а не си дават сметка колко много усилия влагате в начинанията, не са игра.

Рак

Динамично начало на седмицата, дано сте обмислили добре изявите си. Група Раци приключват важни инициативи, побеждават конкуренцията си на изпити и пред публика. Щадете си силите, нали разчитате и на подкрепа от влиятелни хора, а и сте разпределили точно време, енергия. Някои не се оказват готови за предизвикателствата, неуверени са, това води грешки. Добре, че са поправими.

Лъв

В понеделник може да станете обект на колегиални интриги, да ви изтласкат от поле, което смятате вече за свое. Лъвовете да не съжаляват, това ще бъде подтик за нова и също твърде успешна дейност, а хитреците ще се накажат сами. За момента ви безпокоят финансови проблеми, но скоро ще се справите и с тях. За ядовете и тревогите си няма да отроните дума, вкъщи ви подкрепят.

Дева

Отзвучават влиянията от четвъртък, вероятно доброто делово партньорство ви дава енергия като на Близнаците. Някои Деви имат възможност и да разчистят стари сметки с опоненти, нека не се връщат към темата, няма да спечелят пари и престиж. Други пък са амбицирани да покажат колко много знаят и могат, а куп задачи искат прости и бързи решения. Покажете: планирате реални неща.

Везни

В понеделник вие и Водолеи не говорите много за делови и лични планове. И все пак Везните да не прекаляват с дискретността, нали сега е по-уместно да работят в екип, другите трябва да знаят накъде вървят. Шефовете ценят и професионалните, и организаторските ви умения, ще ви възлагат още и още отговорности. Въпреки поста дръжте се дружески с колегите, леко се работи.

Скорпион

Този понеделник ви изпълва с амбиции и ентусиазъм за работа, пречки изобщо не могат да ви уплашат. Скорпионите отдавна готвят план за изява и доходи, сега имат случай да ги задействат. Ще ви остане време и за развлечения, те са особено полезни, ако се трудите в екип, ще ви сближат с колеги, клиенти. И да сте предоволни от постъпленията, не харчете безразборно, пари ще ви трябват.

Стрелец

Понеделник е, но вие и Козирози трябва да намалите деловото темпо. Едно, че Стрелците имат оферти, които трябва да проучат основно, преди да приемат. Второ, ситуацията може да накара друга група да съчетаят работа и хоби, в сферата на досегашната им изява промените не са най-благоприятни. Вие си обичате работата, умеете куп неща, ще стабилизирате позициите и бюджета си.

Козирог

Още от събота разчитате на подкрепа от разни познати и близки, може би съветвате и Риби. Сега по примера на Стрелци Козирозите намаляват деловото темпо, дават пауза на близки и колеги да обмислят и променят свои решения. Ако хората не са повярвали веднага в идеите ви, сгрешили са, но има време да оправите всичко и да заработите спорно за изпълнение на печеливши проекти.

Водолей

В понеделник вие си налагате известни ограничения в деловата сфера, вероятно като Везни няма да споделяте подробности и за бъдещите си планове. Група Водолеи имат късмета да общуват с влиятелни личности и да привлекат силни покровители. Други обаче се заплитат в трудни ситуации, мъчат се да извлекат изгода на чужд гръб. Няма да стане. Бъдете по-грижовни към тонуса.

Риби

В началото на тази седмица Козирози ви подтикват да разчитате на близки, но и на познати. Рибите се стремят към хармонично партньорство и ако не днес, до петък ще намерят подходящи хора за екип. Някои все още се колебаят за начинанията, втори не смятат да разширяват дейност, а да я стабилизират. Най-важното е, че у дома сте щастливи, чувствате обич, нежност и преданост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари