Дневен хороскоп за 9 февруари 2020

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя използвайте благоприятното време за стабилизиране и хармонизиране на любовните или брачните си отношения. Днес поемете своите отговорности за дома и семейството си и не се опитвайте да ги прехвърляте на някой друг. Намесата в живота на други хора, дори да са ваши роднини може да предизвика агресивно поведение от тяхна страна.

Неделя ще бъде благоприятен ден за финансовите дела на младите жени, които имат някаква предварителна идея или план за действия от подобен характер. Мъжете родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще трябва да изпълнят някакви ангажименти, за които определено няма да имат желание, но по-късно ще им донесат някаква полза.

Представителите на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец, да избягват пътувания или да бъдат внимателни по време на пътуване.

Младите мъже днес ще трябва да вземат важно решение свързано с подписването или отказа си от договор, който има някакви финансови параметри. 

Овен

Този ден просто трябва да се отдаде на романтични приключения. Ефектът ще бъде незабравим. Напълно го заслужавате!

Телец

Днес можете безусловно да се доверите на интуицията си. Тя ще ви води през целия ден. Игнорирайте предложения за интриги.

Близнаци

Тази неделя рискувате прекалено рязко да форсирате събитията. Това най-малкото увеличава съпротивата. Възвърнете спокойствието си.

Рак

Днес няма да можете да управлявате събитията. Не се ядосвайте, а бъдете качествен наблюдател и анализатор. Точно от това ще имате полза. 

Лъв

Тази неделя трябва да гледате на информацията като на средство, а не като на цел. Вашите умения няма да станат по-добри сега, колкото и усилия да полагате. 

Дева

Тази неделя се настройте за романтика. Освен това не се оправдавайте и давайте обяснения за нищо. Който може  - ще разбере.

Везни

Тази неделя ще бъдете толкова ярки и открояващи се, че хората около вас просто няма как да не ви забележат. Все пак оставете малко внимание и за тях.

Скорпион

Тази неделя ще сте склонни да вършите допълнителна работа. Ограничете действията си до собствените си интереси. Не сте длъжни да помагате на никого.

Стрелец

Тази неделя чарът ви няма да е достатъчен, за да постигнете желаното. Ще се наложи да проявите такива качества, като отговорност и благонадеждност. 

Козирог

Тази неделя ще действате с енергия, която не може да не изненада онези, които ви познават. Тяхното възхищение допълнително ще ви стимулира, но пазете силите си.

Водолей

Тази неделя ще сте добре наясно какво точно преследвате. Освен това дори можете лесно да намерите пътя към заветната цел. Най-трудното ще бъде да намерите посоката.

Риби

Тази неделя всичките ви усилия е добре да бъдат насочени към нови начинания. Не трябва да се страхувате да оставите нещо недовършено. Работата няма да избяга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари