Дневен Хороскоп за 9 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Във вторник вие, Риби и Скорпиони се натъквате на делови трудности, вашите май са по-големи. Овните като Стрелците да не отдават излишно значение на дреболии, към хора, които не ги разбират, трябва да подхождат търпеливо, тактично, може да използват и посредници. Идеите ви са практични, в куп случаи и общополезни, така че ще намерите подкрепа, това много ще ви радва.

Телец

Хубав вторник, макар че трудностите в службата, а и вкъщи са доста. Само че Телците ще бъдат доволни от развоя на нещата, успяват да привлекат подкрепа за идеите си, ще ентусиазират и колеги, познати за осъществяване на смело начинание. Вярно, в някои случаи печалбите и постиженията няма да са връх, но остава време и за отдих, сред домашните сте ОК, мечтаете за такива часове.

Близнаци

Вторник ви амбицира за делови изяви и печалби, все пак е добре да засилите предпазливостта, с плана си не бива да дразните и сърдите точно хората, които винаги ви подкрепят. А има такава опасност. Близнаците имат находчиви идеи, в повечето случаи те са полезни и за екипа, но първо да убедят евентуалните си съдружници, сътрудници. Изборът е точен, макар на пръв поглед ненадеен.

Рак

Вторник ви изправя пред немалко трудности в работата, а ще внушавате и на Козирози да не се отказват от плана си. Раците са готови да се включат в по-големи екипи, ако им хареса планът за действие, ще имат възможности да участват в интересни и перспективни начинания. Получавате ценни услуги от влиятелни хора, зачитат професионализма ви. Ентусиазират ви и печалбите.

Лъв

Във вторник вие ще се държите настрана от споровете на околните, щом не ви засягат пряко, но Везни няма да ви последват. Лъвовете са настроени за големи изяви и печалби, ала точно сега плановете им няма да се осъществяват изцяло. Или печалбата ще е по-малка, или признанието няма да върви с по-висок пост. Поддържайте техника, приятелства, скоро ще станат база за постиженията ви.

Дева

Този вторник вие и Водолеи трябва да заложите на сътрудничество и взаимна помощ с околните. На някои Деви това им е трудно, защото се палят за разни идеи, нужни са им какви ли не услуги. Ако се съсредоточите в една-две задачи, ще свършите всичко с подобаващата ви прецизност, а и с добри придобивки. Това е второто предимство на знака сега, ориентира се най-точно за печалбите.

Везни

Във вторник е добре да следвате Лъвовете, които се пазят от спорове с околните, но вие едва ли ще се сдържите. Защо, за Везните е по-разумно да изчакат с планове и оферти за начинания, да подготвят по-добре изпълнение на идеите си. Ще привлечете сериозни сътрудници, помощ от влиятелни хора, оценяват търпението в работа. За някои подкрепата май има любовен подтекст.

Скорпион

Като в петък се натъквате на пречки, Колеги Овни и Риби ще ви разберат най-добре. Но и Скорпионите да се ориентират точно в ситуацията, вероятно е идеите им да бъдат атакувани от няколко страни наведнъж. Може би имате пропуски в подготовката, използвайте търпеливо всяка минута да ги наваксате. Ако уловите шанс, повратливо ще впишете идеите си в намерения на шефове.

Стрелец

Във вторник уж гоните големи планове за изява, а се оплитате в дреболии. Стрелците влияят така и на близки Овни. Редно е да се вслушвате в съвети на специалисти и близки, а не да рискувате излишно с финанси и добро делово име. Ако проектът ви зависи от влиятелни хора, помощ не очаквайте сега, а потърсете някой от по-ниско равнище, може да ви подскаже печеливш ход...

Козирог

Във вторник упорствате много по делата си, а и Раци в кръга ви ще ви окуражават да не се стъписвате пред трудности. Част от Козирозите имат и светски задължения, на купон и при запознанства точно да се ориентират от кого могат да искат съдействие за бъдещите си изяви. Вероятна е сериозна конкуренция, ала вие сте се подготвили подобаващо за нея и ще спечелите.

Водолей

Днес вие и Деви следва да си помагате с колеги и познати, не да противостоите на техните идеи. Водолеите също кроят добри планове, няма да им хартисат, но за момента е важно да укрепят връзките си с околните, някои и с любим. Дамите може да оставят своя задача, за да помогнат на половинката. Каквото да хванете, гоните изява и приход, а трябва и да отдъхвате, да се тонизирате.

Риби

За вторник имате много работа, а като Овни и Скорпиони се натъквате на куп делови пречки. В редица случаи Рибите следва да отстъпят, ще го направят без да показват колко ги дразни забавянето и неразбирането на колеги. Ако сте си забелязали пропуски, имате време да ги наваксате, да подобрите плана си. Идеите ви са перспективни, намирате сериозни съмишленици и това е чудесно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари