Дневен хороскоп за 8 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре на всяка цена трябва да се избягвате прояви на ревност, грубост, жестокост или други подмолни действия

В неделя ще искате на всяка цена да успеете в тези ваши дела, които са ви приоритет в момента. Ако тяхното изпълнение влезе в противоречие с желанието на други хора и вие се опитате да наложите някакъв контрол или да използвате манипулативни действия, то конфликтите са неминуеми.

В неделя не са изключени агресивни действия от страна на хора, които искат да доминират, които обичат да държат околните в някакво подчинение. През този ден се стремете бавно и внимателно да действате по вашите задачи, без да влизате в конфликт или противопоставяне с околните. Днес на всяка цена трябва да се избягвате прояви на ревност, грубост, жестокост или други подмолни действия, както и да избягвате хора, които имат такъв характер или начин на живот.

Овен

Утре имате куп неща за вършене. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Телец

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Близнаци

В неделя не се претоварвайте. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Объркани сте емоционално. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Намерете начин да се отпуснете.

Рак

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. От неочаквано място може да получите пари. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Лъв

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Дева

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Везни

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

Скорпион

Неделя не е еднозначен ден за Скорпионите. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Стрелец

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

В неделя някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утре трябва да избягвате споровете.

Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. В неделя добре ще Ви се отразява плуването. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Ярки любовни постижения. Утре просто е такъв ден.

Риби

Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари