Дневен хороскоп за 8 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса.

Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново - това е много мъдро решение. Имате доста интересни идеи. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Щастливи числа: 22 39 29 23 6 5

Овен

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло неделя обещава успешна реализация в службата и деловите среди.

Телец

Водете преговори на четири очи. Да изглеждате добре, това винаги е от значение. Разсеяни сте. Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. Неделя ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти - затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас.

Близнаци

Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Голяма част от представителите на зодия Близнаци са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Неделя ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси.

Рак

Водете преговори на четири очи. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Днес звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди.

Лъв

Лъвове ще бъдат напълно удовлетворени днес от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди.

Дева

Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време Ви изпълва с добро настроение. Днешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди. Днес няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Везни

Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Успехът на Везните през този ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Тази вечер е време за емоции с приятен характер. Неделя ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят.

Скорпион

Помощта Ви ще бъде навременна. Денят е свързан с преобразуване на космическата енергия. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Днес ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка.

Стрелец

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Не се обаждайте първи и на любимите хора.

Козирог

Днес, когато двама се карат, ще спечели представителят на Козирог, ще изиграе добре ролята си на водач на глутницата и ще доминира. Проведете консултации. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). В началото на деня много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят деня, можете да овладеете положението.

Водолей

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Не забравяйте за задълженията си. Късметът не е с Вас. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Риби

Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари