Дневен хороскоп за 8 октомври 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре може да разговаряте с хора, с които имате трудни отношения и да търсите опорни точки за разбирателство

Събота ще бъде благоприятен ден за начало на любовна връзка, за интимни или романтични преживявания, за стабилизиране на брачни или вече създадени отношения. Много силен ден за тези, които са готови да дават и да получават любов, без ограничения, изисквания, специални очаквания и т.н.

Ако искате да отбележите и запомните като успешна следващата седмица, използвайте този ден за хармонизиране на всичко, което създава някакво напрежение или безпокойство в живота ви. Отговорностите днес трябва да бъдат приети и изпълнени сериозно лично от вас, без да се вглеждате какво правят другите и как.

Утре може да разговаряте с хора, с които имате трудни отношения и да търсите опорни точки за разбирателство. Желанието да виждате само собствената си истина, да гледате на всяка една ситуация единствено от "собствената си кула" ще ви бъде само във вреда.

Овен

През този ден не давайте обещания. Също така си оставете вратичка, ако някой горещо ви обещае нещо. Ситуацията е променлива.

Телец

През този ден всичко ще е на ваша страна. Потърсете начин да се възползвате от късмета си максимално и за важните неща в живота.

Близнаци

През този ден ще съумеете да съчетаете полезното с приятното. Няма да ви е лесно да изберете, но се постарайте.

Рак

През този ден ще трябва да направите някои жертви. Помислете добре какво бихте загубили, ако си позволите мимолетно удоволствие.

Лъв

През този ден не разкривайте тайните си. Никой не очаква от вас да сте изключително откровени. Пазете се.

Дева

Това е ден, в който трудно ще намерите посоката. Ще трябва много да се постараете, за да откриете положителните неща в живота сега.

Везни

През този ден не оставайте сами. Най-добре посветете деня на общуване с други хора. Не пропускайте срещи и участия в мероприятия.

Скорпион

През този ден бъдете внимателни, защото сега може да се появят стари проблеми. Тяхното решаване, обаче значително ще облекчи живота ви.

Стрелец

През този ден е много важно да гледате напред. Всичко от миналото сега само ще ви товари психически, а вие нямате нужда от него.

Козирог

През този ден се зарадвайте на слънцето и прекарайте, колкото се може повече време навън. Вечерта се поглезете с вкусна вечеря и вино.

Водолей

Това ден, в който да си спомните за своите неизпълнени задължения. Някои от тях не могат да чакат и минута повече.

Риби

През този ден креативността ви ще е извън всякакви граници. Насочете енергията си към създаването на нещо неповторимо и красиво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари