Дневен хороскоп за 6 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Отношенията ви с другите ще са по-скоро приятни, но затова пък и резултатни.

Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. Утрешният ден е подходящ за пътувания и за учене. Успехите ви са предимно в материалната сфера. Склонни сте да действате импулсивно, нещо напълно чуждо на вашата природа.

Овен

Един наистина преломен ден за Вас. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. В утрешния ден на пълнолунието не поемайте никакви рискове, свързани с финанси и бизнес. Няма причини да не реализирате намеренията си. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре.

Телец

Очаквани гости ще Ви подтикнат да се погрижите за дома и менюто. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съвпада с нов цикъл във вашия делови живот. Нестандартният подход към служебните ви задачи ви няма да ви е донесе полза. Каквото научите утре ще ви е от полза дълго време.

Близнаци

През сряда нещата не са конфликтни, а просто различни. Внимавайте като се движите по улиците. Не бъдете твърде непостоянни утре, защото иначе лесно ще избухвате за дреболии. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси.

Рак

Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време Ви изпълва с добро настроение. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. На свой ред и вие има какво да поискате, не потискайте желанията в себе си. Този е сигурният път към успеха ви. Ще ви занимават лични, професионални, обществени и други въпроси.

Лъв

Не се опитвайте да пришпорвате събитията. Не налагайте волята си. Леко сте неспокойни на тази тема, прибързани и напрегнати. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Желанието да се впишете в дадена обстановка определено няма да се осъществи.

Дева

Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Успехи може да постигнете по някои всекидневни въпроси от лично естество. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен.

Везни

Не се обиждайте на глупави забележки, не позволявайте да развалят настроението ви. Прекалено прибързващи и агресивни, Везните ще имат много напрегнат ден, пред който трудно може да се каже, че ще са смирени. За преобладаващата част от зодията, това ще се получи в условията на активна конкурентна изява, а събитията през утрешния ден ще се превърнат в основа за начало на нов стихиен напредък през следващите месеци до края на годината. Ще разкриете клюкарския източник. Стремете се към разумно и балансирано поведение, бъдете безпристрастни.

Скорпион

В лично отношение сряда е спокоен и благоприятен ден. Пилеенето на време и енергия не е препоръчително. В процесът на разговор човекът ще сподели с вас някаква тайна. Активизирайте контактите си в обществото. В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта.

Стрелец

С пословичната си отговорност и последователни в делата си, утре ще постигнете видим напредък във всичко, с което се захванете. Успехът е с вас, ако завършите започнатото. Това малко ще повиши напрежението, но факта, че следват два почивни дни ще ви дава сили да приключите с всичките си задачи преди края на утрешния ден. Утрешният ден ще е благоприятен да уговорите делова среща. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията с колегите си.

Козирог

При някой от вас съществува опасност да си създадете неприятности, ако не овладеете обзелото ви недобро настроение, и не проявите търпение. Ще се сблъскате и с проблеми, причинени от действията на коварна личност. Въпросният човек е с когото работите заедно и го познавате добре. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Няма спор, че вашите възможности за печалби са доста силни утре, но това определение важи и за опонентите или противниците ви. Пригответе се за проблеми, свързани с промени, за които ще научите неочаквано в утрешния ден.

Водолей

Съдбовната характеристика за утрешния ден е категорична – желан успех или неочаквано пропадане.В този смисъл може да се каже, че успешното развитие на делата ви ще зависи от външна помощ. Доста тежък ден за Водолеите, през който ще бъдете хитро и коварно атакувани от враговете си, чиято цел е да дестабилизират позициите ви. Пригответе се за неприятности, свързани с вашите обществени контакти. За доста от знака е характерна и промяна във възгледите. Посветете утрешния ден на рутинни дела и на изпълнението на задачи и ангажименти.

Риби

С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе Вашата истина. В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ще ви се наложи да направите някои жертви, но бъдете сигурни че те ще си струват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари