Дневен Хороскоп за 5 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 5 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 5 Юни 2015

Овен

В петък като Лъвовете се държите настрана от спорове и вълнения на околни. Тези влияния се задържат. Сега Овните като Стрелци имат добра възможност за стабилизиране на бюджета си, усилията им са високо оценени. Някои май отдавна чакат момента. Други са нащрек, усещат, че зад хапливи забележки се крие и опит за ощетяване и ще направят всичко, за да се предпазят от злобата.

Телец

В края на деловата седмица вие и Козирози трябва да бъдете по-внимателни с финанси и партньори. Телците да не рискуват с харчове, постъпленията им може да намалеят и ще връзват бюджета си трудно. При други опасността е от неразбирателство с колеги, познати, околните въртят интриги, шефове се боят от конкуренция. С предпазливост ще се защитите от клюките и от критиките...

Близнаци

Този петък не се изтъквате на преден план в екип и пред познати, но Риби едва ли ще ви следват. Сега Близнаците ще получат възможност за смяна на работа, пътуване и общуване с нови хора, може да им вдъхнат желание за по-сериозни промени и смели изяви. Ако планирате отпуск, ваканцията ще мине в чудесна компания и ще се върнете освежени, с енергия за творчество и високи постове.

Рак

В края на деловата седмица като Козирозите сте критични към колеги, познати и близки. Може да заразите с настроението си даже Везни. Раците ще направят по-добре до понеделник да избягват спорове, емоционални реакции може да им донесат професионални проблеми, яд с обичани хора. Скромно и търпеливо ще уреждате по-леко нещата, ако е нужно, и ще стабилизирате положението си.

Лъв

Този петък вие и Овни не допускате околните да ви товарят с проблемите си. Лъвовете си имат техни, но и силен нюх за интриги и колегиални номера. Ще пазите себе си и своя екип от уж дребни пропуски, които се трупат и може да развалят чудесни начинания. Някои се поддават на разни изкушения, работата губи темпо. Преценете дали имате право да подлагате под въпрос имиджа си.

Дева

Петък ви поставя в по-деликатни ситуации, работата върви мъчно. Девите да анализират атмосферата в екипа, май са мишена на интриги. Втори от знака да бъдат по-строги към изявата си, даже дребното недоглеждане може да завърши със сериозни проблеми. Има кой да ви помогне и да не искате ничия помощ. Мнозина ще получат най-верен съвет от родители независимо от възрастта си.

Везни

Финалът на тази седмица е изнервящ. Може да сте притеснени и от сроковете на някои задачи, а и Раци и Козирози ви предават критичното си настроение. При Везните няма чак такива поводи за разправии. Нещо повече, упоритите ви усилия за изпълнение на служебните задачи ще бъдат оценени, постъпленията са завидни. Ще анализирате резултата, вечерта всъщност има какво да полеете.

Скорпион

За петък имате куп задачи и упорствате за изпълнението, но не очаквайте това да ускори кой знае колко кариерата ви. Група Скорпиони ще уредят важни дела и документи, ала има още време преди да им се усмихне шансът и да ги освободи от другите грижи. За момента намирате варианти за стабилизиране на финансите, а в професионални проекти влагате повече усилия от исканите.

Стрелец

В петък вие и Овни сте доволни от постъпленията си, поемате и нови задачи без страх от преумора. Все пак Стрелците да си направят програма за отдих и възстановяване, има възможност да се поглезят. Няма да харчите с лека ръка, част от парите са за тежки дни и вече сте решили къде да ги вложите. Имате и идеи, които навярно обещават и още, а шефовете ще оценят находчивостта ви.

Козирог

Този петък като Раците сте готови да критикувате околните, настройвате и Везни за забележки. По-добре Козирозите да се погрижат като Телците за финансите, доста страхове от сряда стават по-реални. Някои ще отстъпят малко, за да получат важни предимства. Втори ще се съсредоточат в професионални дела, макар че ги изкушава обществената изява. Трети откриват голямата си любов...

Водолей

В края на деловата седмица на хоризонта ви просветлява, очертават се редица успешни изяви, печалби. Все пак Водолеите да харчат много разумно, ако имат възможност – да отделят и някоя пара настрана. Вечерта е за срещи, повече със стари приятели. Идват интересни бизнес оферти, пък и за партньорства. Ще се чувствате оценени, дано в бъдещ екип имате подобаваща свобода на действие.

Риби

На финала на деловата седмица Близнаци ви съветват да бъдете по-скромни в самооценките, но вие едва ли ще слушате. Доста Риби са хвърлили голяма енергия за изпълнение на задълженията си, време е да се порадват на свършено и печалби. Околните ще се чудят на професионалната ви смелост и амбиции, дълго сте шлифовали уменията си и ако имате повече свобода за творчество...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари