Дневен хороскоп за 5 декември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък от вас ще се изиска по-голямо умение да комуникирате тактично и дипломатично с хора от ежедневието си.

Това определено включва и вашите деца или по-млади от вас хора. Не бива само поради факта, че сте по-възрастни да имате пренебрежително отношение към тях или да гледате на тях от високо. Всъщност днес именно от по-млади хора ще може да научите полезни и интересни неща и дори да усвоите някакви знания и умения. Финансовите ви дела ще бъдат съпроводени от различни моменти на напрежение, с известна опасност от конфликти. В професионален план денят ще има благоприятно развитие за вашите задачи и задължения на работното ви място. Добро развитие ще имат дейности свързани със стоки, производство, продажби и финансови операции.

В любовта мъжете ще са склонни към нереална мечтателност, липса на връзка с реалността и вероятност да попаднат на лицемерна или нечестна жена. 

Овен

Това не е ден за изясняване на сериозни лични отношения. Дори да имате силно желание е добре да го потиснете, само ще усложните нещата. 

Телец

Този четвъртък е добре да предприемете действия, свързани със здравето ви и най-вече пречистването на кръвта. Благотворно ще се отразят водните процедури и всички видове физически упражнения. 

Близнаци

Този четвъртък не е подходящ ден за общуване с официални инстанции или началници. Няма противопоказания за весело изкарване с приятели, обаче.

Рак

Този четвъртък бъдете внимателни с краката си, особено ако сте имали проблеми с тях. Възможно е да се обадят стари болежки. Ако имате възможност най-добре не излизайте.

Лъв

Този четвъртък звездите ви съветват да бъдете сдържани. Насилете се да мислите положително, оглеждайте се за всяко красиво нещо около вас, което може да ви накара да се усмихнете.

Дева

Този четвъртък се заловете с най-сериозните задачи отрано. Хубаво е най-важното да отметнете през първата част от деня. 

Везни

Този четвъртък не си позволявайте да сте пасивни, защото това може да ви направи уязвими и лесно раними. Опитайте се да постигнете целите си с повече дипломация.

Скорпион

Този четвъртък се опитайте да мислите само добро. Не допускайте никакви отрицателни мисли и емоции, тъй като точно Този четвъртък ще сте много податливи на тях.

Стрелец

На този ден звездите препоръчват да се обадите на ваши роднини, особено тези, които не сте чували и виждали отдавна. Възможно е и да получите новина, свързана с тях.

Козирог

Този четвъртък може да се почувствате уморени и отпуснати. Ако в дадена ситуация или компания не се чувствате на място, напуснете и се уединете.

Водолей

Този четвъртък избягвайте физическото и емоционално претоварване. Оставайте насаме със себе си, колкото се може повече. Използвайте музиката за отпускане.

Риби

Този четвъртък внимателно обмисляйте действията си. Това ще е залогът на вашия успех. Може да се забавите с реакцията, но няма да е фатално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари