Дневен хороскоп за 5 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

През този месец повечето от вас имат успехи. Ще ви поверят ръководството на общ проект и ще приемете предизвикателството да създадете нещо ново, от полза на повече хора. Застоя, който някои от вас установяват използвайте за размисъл и обновление. Не бива да се претоварвате емоционално и физически.

Овен

Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и ще ви се получава. Повишете вниманието си по делата, чието осъществяване не зависи само от вашите усилия и се пазете от коварни удари от врагове и „приятели”. Не взимайте важни решения, свързани с дома ви и с професионалната ви реализация. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Затова не се дразнете, ако не ви оценят подобаващо, трябва още да поживеете.

Телец

Съмненията ще ви подтикнат да потърсите повече доказателства, в подкрепа на една или друга теза. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би затова така старателно почиствате и се опитвате да въведете ред в мислите си. Мислете бързо, анализирайте чутото. Важните неща, обаче свършите още сутринта, защото по-късно може и да не ви остане време за това. Представителите на зодията ще се сблъскат с проблеми от делово естество.

Близнаци

Представете идеите си и ще получите подкрепа за тяхната реализация. Като цяло периодът за вас е благоприятен за създаване на нови контакти, за обучение, за срещи и разговори. Ще изникне някаква допълнителна задача, с която ще се наложи да се справите много бързо. За реализацията си трябва да действате енергично и чрез умни ходове – неща, които умеете да правите добре. В професионален план и в бизнеса се забелязва известна стабилност за Близнаците, а не липсват и надеждни възможности, които позволяват реализация на целите.

Рак

Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Приключване на конкретна задача ще ви създаде настроение, постигнали сте очакваните резултати. Не след дълго ще намерите възможности за осъществяването ѝ. Бъдете много зорки. Очертава се денят да е напрегнат – не е време да предприемате пътувания, да проявявате рисково поведение, да работите с хора в чужбина, както и да взимате импулсивно решения, свързани с бизнеса.

Лъв

Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Тези недоразумения може да се отразят на настроението и самочувствието ви. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации в екипа, в който се намирате. Няма да е във ваша полза, ако, водени от емоции в поведението си, изпадате в крайности.

Дева

Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди - от Вас зависи да го развиете в желаната посока. Няма съмнение, че ще наложите исканията си по актуален за вас въпрос, макар че това може да не се случи точно утре, но със или без ваше знание, по темата ще се дискутира сега. Утрешният ден ще е благоприятен за рутинни занимания, въпреки че за вас те са по-скоро досадни. Не е изключено първоначално да успеете поради умението ви да лавирате ефективно, но не след дълго ще последват много важни разговори. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад.

Везни

Знаете,че пътят на компромисите дава най-бързи резултати, но дали винаги това е правилният път-това е въпросът, който ще Ви мъчи. Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Пътуване ще ви разтовари от напрежението. Утрешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Занимания, различни от професионалните, ще ви разнообразят и заинтригуват, все пак е вторник.

Скорпион

В вторник за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Периодът е подходящ за духовни практики. Динамичен може би малко изтощителен, но запомнящ се ден. Постарайте се да не общувате с непознати. Авторитетът ви в последно време е доста нараснал.

Стрелец

Вторник ще ви зарадва с хубава делова новина. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на част от околните. Настроението ви утре ще е доста приповдигнато. Утрешният ден ще е зареден с напрежение. Все пак малка част от днешните събития абсолютно ще се разминат с очакванията ви, което съвсем не значи, че някъде грешите.

Козирог

За Козирозите сега е особено неудобно време да хитруват, а онези, които са готови да реализират целите си чрез лъжи и коварство, ще си навлекат доста неприятности. Утре ще ви ограничават само онези граници, които сами си поставите. Нека ви опознаят и видят в друга светлина. Никой няма да знае, че имате нужда от помощ, ако не споделите, така че колкото по на време го направите, толкова по-добре. Професионалните си задъжения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания.

Водолей

Желязната логика на мислите ви сочи правилния изход от всяко едно положение. Моментът е подходящ и за ново начало. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не се опитвайте да си служите с непозволени методи. В много случаи дори и чиста енергия.

Риби

Някои излишни задачи ще отпаднат, а за други ще получите важни инструкции и нови срокове за реализация. Утре вечер си починете в домашна обстановка. Повишената нервност е негативният момент за почти всички, но деловата сполука ще радва всички ангажирани с професионална дейност. Не пътувайте, защото сте прекалено нервни и агресивни от сутринта. Подгответе за подпис за следващата седмица банкови и финансови документи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари