Дневен хороскоп за 5 август 2023

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това ще бъде подходящ ден за ремонти и подобрения в дома

В събота ще ви бъде приятно да се събирате с приятели или с роднини, да отидете някъде за развлечение, да се срещнете с нови хора. Неприятности днес могат да възникнат с документи по време на пътуване или да научите за неприятен инцидент по време на пътуване с хора, които познавате.

В събота мнозина ще имат разговори в дома или в семейството си по важни въпроси или планове свързани с бъдещето. Може да обсъждате различни действия, които ще ви ангажират вас и близките ви хора през следващите дни и седмици.

Това ще бъде подходящ ден за ремонти и подобрения в дома, за обгрижване на имот или собственост, която притежавате.

Овен

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре трябва да избягвате споровете.

Близнаци

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве.

Рак

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Утре сте изпълнени с желание за работа. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете отговорни към работата си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Събота носи успех на Скорпионите. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Стрелец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Бъдете оптимисти.

Водолей

Утре сте с променливо настроение. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари