Дневен хороскоп за 5 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък ще се усетят първите основни тенденции за развитие на ваши планове или идеи

Ще имате една по-голяма яснота за развитието на събития или обстоятелства, от които вашите действия зависят. В петък може да направите планове за почивните дни, чието изпълнение ще е по-ясно на този етап.

Утре ще имате важни за вас контакти с хора, с които ще имате общи ангажименти в близко бъдеще. Ще ви изненада новина или събитие, което ще има значение за вашия личен или обществен живот. Може интуитивно да намерите разрешение на важни за вас въпроси.

Овен

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Овните. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Телец

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Близнаци

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Късметът е с Вас и в любовта. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Петък не е лош ден за Близнаците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Утре трябва да избягвате споровете.

Лъв

Утре имате куп неща за вършене. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Обърнете внимание на здравето си. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Дева

Петък е успешен ден за Девите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Везни

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. С малко пари можете да постигнете много. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

Петък е успешен ден за Скорпионите. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Стрелец

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Петък ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Разговорите за пари са трудни. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре ще се окаже илюзорна. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолеите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Харчите пари за лични неща. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утре проведете консултации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари