Дневен Хороскоп за 4 Август 2015

0
Раци, Риби и Телци пред пречки, Козирози и Водолеи се изявяват
Раци, Риби и Телци пред пречки, Козирози и Водолеи се изявяват

Овен

Във вторник делата ви тръгват добре, но е рано да проявявате инициатива, настойчивост. Овните не са много търпеливи, може да предизвикат спорове, да усложнят своята работа. Втора част от знака искат да разчистят сметките си с някогашни опоненти, които без друго вече са в затруднено положение. Не ви прилича, а нещата могат да се обърнат, не привличайте внимание към себе си.

Телец

Този вторник като Раци и Риби се натъквате на пречки в работата, но техните са по-сериозни, можете да им помогнете с нещо. Пък и доста Телци са много ентусиазирани от начинания, предчувстват успехи и печалби и сякаш не знаят какво е умора. По-кротко, имате нужда и от отдих, откриват ви се интересни възможности за забавления с компания. А и не е зле да бъдете по-пестеливи...]

Близнаци

Вторник ви амбицира за делова изява и печалби, ще заразите с настроението си и Стрелци. Все пак Близнаците да избягват претоварване, пренебрежение към проблеми с тонуса, здравето им е крехко. Хубаво е, че с навременни мерки бързо се освежавате, а ако се натъкнете на професионални пречки – намират се влиятелни хора да ви подкрепят. Късметът също е на ваша страна за печалби.

Рак

Във вторник има доста пречки за вас и Риби. Вие сякаш малко прибързвате, а съветвате Козирози да бъдат търпеливи. Раците може да получат помощ от Телци, техните трудности не са толкова сериозни. Във всички случаи е добре да бъдете по-съсредоточени в работата, да изпипвате детайлите, а ако приятели предложат услуга – приемете. Усвоявате полезни знания и умения, но парите...

Лъв

Сега мнозина се връщат към стари спорове, някои са от юли и така само се усложняват нещата. Лъвовете да бъдат по-сдържани, да изчакат момент за действие. Ще трябва да признаете, че ви трябват съвети, помощ, макар че сте умели професионалисти. Ако действате в екип, ще проличи и умението ви да ръководите. С техниката - предпазливо, днес комай надценявате знанията си.

Дева

Сега вие и Риби трябва да бъдете търпеливи и да ловите всеки благотворен шанс за изява. Девите са упорити и много прецизни в работата, но ако действат в екип – да внимават и с настроения на колеги, отношенията не винаги са на ниво. Умеете да успокоявате, да уреждате с такт дребните проблеми, за да не се изродят в големи. Не е чудно тогава, че печелите и повече симпатии, и пари.

Везни

Ако вчера сте пропуснали купон, сега може да наваксате. Везните първо да свършат работата, а второ – да преценят как да търсят съдействие на познати за деловите си проблеми. Част от знака мислят за кариера, стремят се към най-високи постове, но ако ги получат – работата надали ще им допада, скучна е. Други са артисти по душа, творчество и на ниска позиция им носи пари, слава.

Скорпион

Уморителен вторник, деловите ви задачи са доста, а и вкъщи не мързелувате. Само че Скорпионите да внимават от напрежение да не станат твърде резки с околните, има риск от спорове, усложнения. В работата бъдете прецизни, има пропуски, които трябва да се отстраняват в движение, тактично подтиквайте и колегите си да го правят. Каквото правите за семейството си, носи ви радост...

Стрелец

Във вторник не ви се ще да се месите в спорове на колеги и познати, така ще е до края на седмицата. Стрелците да следват Близнаци, амбицират ги за работа и печалби. Ако обаче околните ви упражняват някакъв натиск, не приемате претенциите им, а се отдръпвате. Приятели ще балансират отношенията, знаят, че на вас винаги може да се разчита за помощ, и по-ценно - далновидни съвети.

Козирог

Днес на вас и Водолеи ви се откриват нови професионални възможности. Раци ви съветват да не прибързвате и с право. Сега Козирозите са доста припрени, а шефовете си имат други грижи, трябва да се чака съгласуване на идеи, харчове и пр. Мнозина разчитат на дами, дали в дома и родата или в службата, но по тази линия ще дойде подкрепа, в по-напрегнати моменти и успокояваща дума.

Водолей

Сега под влияние на Козирози сте готови да хванете с нови делови проекти, ще има условия. Само че Водолеите да бъдат бдителни, имат опоненти, които ще използват задкулисни средства, за да ги изпреварят в кариера и бизнес. Втори откриват смущаващи нотки в поведение на приятели, да се дистанцират без обяснения. Вие сте прецизни, но от престараване също може да объркате нещо.

Риби

Във вторник трябва да бъдете търпеливи в работата като Деви. Рибите като Раци и Телци се натъкват на спънки, ще търсят как да се справят с трудности. За битовите е добре да разчитате на специалист, в редица случаи ще надцените уменията си и ще дообъркате нещата. За личните зависите от чужди капризи, с такт ще обърнете всичко в своя полза, ще видите къде наистина ще ви помагат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари