Дневен хороскоп за 30 юни 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя няма да сте толкова напрегнати, както в събота. Ще се постараете да отделите повече време лично за себе си и за неща, които вие обичате да правите.

Ще ви бъде приятно да се срещнете или разговаряте с приятели или последователи в някаква идея или проект.

Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Мнозина ще запомнят този ден със събитие от финансов характер.

Днес направете 3 добрини без да се хвалите какво сте направили. 

Овен

Тази неделя няма да се чувствате особено бодри, но нека това не ви пречи да се насладите на деня. Изберете си сянка и разхладителна напитка и се отпуснете подобаващо. 

Телец

Тази неделя се опитайте да преразгледате позициите си и да не бъдете толкова взискателни. Е, ясно е че дори и да успеете, то няма да е за дълго, но поне днес ще ви донесе ползи.

Близнаци

Това не е ден за активни дейности. Каквото и да правите, няма да имате вдъхновение. Посветете на активна почивка и размисъл. 

Рак

Тази неделя е ден за приятели, с които не сте се виждали от „милион“ години. Става въпрос за истински приятели, а не просто познати. Не правете компромиси с качеството на прекарването.

Лъв

Тази неделя не прекалявайте с положението си, за да не се окаже, че сте загубили много верни на вас хора и то само заради някакви капризи и мания за величие.

Дева

Това е ден, предназначен за взаимност. Изслушайте тези, които имат нужда и се опитайте да вникнете в положението им, за да има помогнете!

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да заемете твърда позиция и няма да можете да лавирате. От вас ще се иска да кажете „Да“ или „Не“ и никакъв друг отговор няма да бъде приет.  Ако не желаете да отговорите ясно, ще трябва да се опитате да отложите отговорите за друг ден.

Скорпион

Тази неделя е добре да бъдете твърди във всичко, което правите и да не се подавате на порива да мислите, кое ще е най-доброто в дадената ситуация. Можете да сте сигурни, че първото нещо, което ще ви дойде на ум днес ще е най-доброто за вас.

Стрелец

Това е ден, в който да подадете ръка. Помислете дали не сте длъжници някому. Отплатете се по най-красивия начин, на който сте способни. 

Козирог

Това не е ден, в който да се предавате. Не си мислете, че нищо не можете да промените. Силата ви ще е във вашата вяра и ако вярвате достатъчно силно ще можете да преместите планини.

Водолей

Очаква ви спокоен ден, изпълнен с разбирателство. Използвайте го, за да прекарате приятни моменти със семейството си или други любими хора.  Ако имате възможност излезте на пикник сред природата.

Риби

Това е ден за любов и запознаване с непознатото. Днешното ви отношение към другите ще предопредели тяхното към вас в следващите дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари