Дневен Хороскоп за 3 Август 2015

1
Близнаци, Стрелци и Риби – с оферти, Деви и Лъвове мислят за развлечения
Близнаци, Стрелци и Риби – с оферти, Деви и Лъвове мислят за развлечения

Овен

В понеделник май доста бързате за промени в деловата сфера, но и изявите, и печалбите трябва да бъдат много внимателно подготвени. Група Овни могат да се опрат на колеги и близки, връзките им гарантират интересни оферти, ала после работата трябва да си я свършат с подчертано старание. Оставите ли се само на течението, ще се разочаровате. Бъдете по-грижовни и с разните уреди.

Телец

Тази седмица не започва твърде спорно, някои от плановете ви вървят към финал, успешен е, но още по-важно е дали сте подготвили нови идеи за изява. Доста Телци трябва да действат много бдително, предишните им сполуки и печалби са ги разглезили, смятат се майстори във всичко. Професионалисти сте, но повече взискателност гарантира по-високи резултати, не се отпускайте.

Близнаци

В понеделник вие и Везни няма да имате много време за срещи с приятели и познати, очертават се нови дела и купоните ще останат за друг път. Близнаци, Стрелци и Риби сега може да получат интересни предложения за изява, бизнес. Ако мечтаете за пост, и такава опция има. Но с харчове внимавайте, печалбите ще се позабавят. Ако делата предполагат да заминете нанякъде, не отказвайте.

Рак

Започва нова делова седмица, но вие не действате много организирано и оперативно, а сега точно като Водолеи не можете да разчитате и на голяма помощ от близки. Раците да намалят темпото, да си дават повече и пълноценна почивка, да се погрижат за укрепване. Своите идеи и желания изпълнявате бавно, но сигурно, идват и печалби. Пазете се от неискрени колеги, познати.

Лъв

Понеделник носи трудности във вашите дела, а близки Деви ви подтикват да мислите повече за отдих и развлечения. Господата от Лъв да не променят толкова бързо предварителната си програма, сега се откриват шансове да преодолеят стари пречки, да изпълнят отдавнашни намерения. Дамите пък не щат да отлагат купон и ухажване, дано се ориентират точно за бъдещи връзки.

Дева

Началото на седмицата ви настройва ведро, ще внушавате и на Лъвове да мислят повече за развлечения и почивка. Само че Девите няма да се поддават на уговорки на близки и познати, избират занимания и компании, с които се чувстват най-добре. Хубаво е, че не оставяте огорчение у другите, след време ще имате общ проект, трябва да работите в хармония, намирате път към всеки.

Везни

В понеделник като Близнаците нямате време за купони и веселби с познати, но във вторник ще наваксате, покани не липсват. Група Везни сега да не споделят делови идеи, а да се придържат към рутинни задължения, екипен план. Нещата ви ще вървят по-спокойно, а скоро и шефовете ще ви възлагат по-високи отговорности, срещу повече пари, разбира се. Предлагате интересни промени.

Скорпион

В понеделник обмисляте нови планове за работа, старите идеи не ви се струват продуктивни и интересни. Добре, но гледайте това да не усложни отношенията ви с обидчиви колеги, познати и близки. Скорпионите ще организират нещата точно, ще избегнат трудностите, с които околните се мъчат, и ще са доволни от печалбите. Ако действате в екип, и останалите се възползват от замисъла ви.

Стрелец

Този понеделник не сте наясно с деловата ситуация, но като Близнаци и Риби може да очаквате добри предложения за работа. Стрелците се хвърлят в смели начинания, но още по-хубаво е, че са отворени за учене, усвояват знания и умения, с които бързо ще изпреварят колеги, съперници. Някои са имали възможност да повишат компетентността си наскоро, сега просто я показват.

Козирог

Връщате се към проблеми от миналата сряда, трябва да бъдете по-гъвкави към околните. На доста Козирози делата им тръгват, самочувствието им расте, но това може да създаде и куп проблеми с колеги, партньори, клиенти По-добре забавете темпото, показвайте внимание и грижа към околните, предлагайте деликатно решения. Разумните ви идеи са по-уместно средство за лидерство.

Водолей

При вас се засилват влияния от началото на август, трябва да следвате идеи на шефове, колеги, близки, а не свои фантазии. Водолеите да не роптаят, а да упорстват по задълженията си, днес като Раци не разчитат на голяма помощ в кръга си. Или пък другите са твърде строги към тях, бързат, изнервят се. Успех и печалби сплотяват екипа, научавате ценни неща и изпреварвате конкуренти...

Риби

В понеделник като Близнаци и Стрелци получавате предложения за делова изява, може би трябва да се опрете на помощта на колеги и партньори, с които не сте близки. При някои Риби влиянието е от уикенда, спънките в дейността са много. Не се поддавайте на емоции, а и не ги предавайте на околните, те ще ви помагат само ако са уверени в коректността, смелостта и трудолюбието ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари