Дневен хороскоп за 29 юли 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Любопитни факти за 29 юли 2019 - Слънце: Лъв - Слънцето влиза в Дева на 23.08.2019 година.

Понеделник ще даде много силен старт на новата делова седмица. Това ще се отрази изключително позитивно на цялостната ви финансова и лична реализация. Уловете мига и действайте с размах!

Вечерта семейни дела ще ангажират почти цялото ви внимание! Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. 

Овен

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Изясняват се нещата и в любовта. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. През понеделник може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение

Рак

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за Девите. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Утре сте с променливо настроение. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Скорпион

В понеделник не се претоварвайте. Приемете засечките в работата като вид обучение. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Стрелец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Очаква Ви нова любов. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Понеделник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Ще се заемете с нова и приятна работа. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Рибите през утрешния ден. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари